Kalıcı Parfüm Seçenekleri

Kalıcı Parfüm Seçenekleri
Sizler de parfüm seçerken titiz davranan ve vücudu için en uygun kokuyu bulmaya çalışanlardan mısınız? Bu anlamda düşünürseniz sizler de taktir edersiniz ki her koku her tende uygun olmaz. Bu nedenle koku seçimi yaparken el üstünde denemeniz gerekir. Çünkü el üstünde deri incedir ve en kısa yoldan kokunun netlik kazanmasını sağlar.

 Oryantal Koku Seçenekleri  

 

 Bir kokunun oryantal olması demek ağır koku demektir. Kesin kalıcı ve net bir kişiliğe sahip olan insanlar için parfüm sanayinde sıklıkla üretilir. Ayrıca bu kokuları denemek için tester parfüm stantlarına doğru yol alabilirsiniz.

 

 Çünkü oryantal koku seçimi diğer seçeneklere nazaran daha zordur. Çünkü oryantal koku keskindir ve kesinlikle orjinal parfüm tercih edenlerin koku seçeneğidir. Çünkü yan sanayinin üretemeyeceği kadar kalıcı olması gerekir ki koku seçimi yapan kişinin hoşuna gitsin. Bu nedenle oryantal koku tercih edenler en azından daha ucuz olmasını istemeleri olasıdır. Ve böyle bir durumda outlet parfüm satan mağazalar çok işe yaramaktadır.

 

 Baharat Kokuları

 

 Mandalina, şeftali, mango ananas gibi farklı tropik meyvelerin üzerine çubuk tarçının keskin kokusunun ilavesi ile elde edilen tropik kokular arasında en önemlisi o kokunun ekşi durmamasıdır. Bu nedenle parfüm seçilmeden önce mutlaka tester ürünlerin denenmesi gerekir. Sizler de baharat severseniz bir gün önce bir koku seçin ve onu deneyin. Çünkü o an koku hoşunuza gitse bile ten kokusu ile birleşince hoşunuza gitmeyebilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image