Orijinal Parfüm Nasıl Anlaşılır ?

Orijinal Parfüm Nasıl Anlaşılır ?
Parfümler, herkesin yaşamında özel bir yere sahiptir. Kişisel bakımın bir parçası olan parfümler, günümüzde birçok farklı özellikle tasarlanmaktadır. Sağlıklı ve kaliteli bir parfüm satın alabilmek için bu özelliklerin bilinmesine ihtiyaç vardır.

  Orijinal Parfümlerin Kutuları

 

 Günümüzde orjinal parfüm ürünleri belli özelliklerle hazırlanır. Bu özelliklerin başında parfüm kutusunun ve şişesinin dış görünümü gelir. Bu ürünlerin şişeleri ve kutuları da tıpkı içerikleri gibi yüksek kaliteye sahiptir. Orijinal bir parfümün şişesi, özel bir tasarıma sahiptir. Üzerinde onun orijinal olduğunu kanıtlayan hologram etiket yer alır. Kutusunda ise, göz alıcı bir kalite dikkat çeker. Sahte parfümlerin kutuları sıradan bir kartondan üretilir. Mat ve kötü bir görünüme sahiptir.

 

  Orijinal Parfümlerin Kokusu

 

 Bir orijinal parfüm sıkıldığı ilk anda yoğun bir koku vermez. Bu parfümler vücut ısısıyla temas ettikçe koku açığa çıkar. Aynı şey orijinal bir markanın tester parfüm ürünlerinde de görülür. Özellikle boyun, bilek gibi bölgelere uygulanan parfüm, yavaşça aktif hale gelir. Ve gün boyu kalıcı bir koku sunar. Sahte parfümlerde durum böyle değildir. Sahte parfüm, sıkıldığı ilk anda yoğun bir koku verir. Ve kısa zamanda bu kokusunu yitirir.

 

  Orijinal Parfümlerin Rengi

 

 Orijinal bir parfüm, aşırı renklendirici içermez. Bu durum bir markaya ait outlet parfüm ürünlerinde de geçerlidir. Sahte parfümlerin rengi, orijinal olanlara göre daha yoğundur. Bu renklendiriciler çoğunlukla alerjik reaksiyonlara neden olur. 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image