X

Clinique Happy Men Edt Erkek Parfüm

Clinique Happy Men Edt Erkek Parfüm
Turunçgillerden bir demetin, odunsu notalarla baştan çıkarıcı flörtü! Hem canlı ve aynı zamanda da enerjik olan bir koku Clinique Happy For Men. Soğuk, havalı ve kışkırtıcı kokusu ile sizi büyülediği gibi çevrenizdeki herkesi de büyüleyecek. Tam bir turunçgil kokusuna sahip olan Happy Men turuncu şişe tasarımı ile turunçgilleri yansıtmaktadır.

Clinigue Happy Men Parfüm Özellikleri:

Üst Notalar: Misket limonu, mandalina, limon, yeşil notalar, deniz notası. 

Orta Notalar: Frezya, yasemin, müge, gül.

Alt Notalar: Sedir, öd (gayak) ağacı, selvi, misk.

Happy for Men, mutluluğun ruhunu her notasında yakalıyor. İlk sıktığınızda limon ve mandalina kokusu bariz bir şekilde geliyor. Açılışta turunçgillerin dansı ile başlayan enfes gösteriyi size sunuyor. Burnunuz okşayan taze, sulu portakal kokusu, ferahlatıcı lime kokusu ve mandalinanın enerji veren kokusu ile doğal, temiz bir başlangıç yapıyor.

Özellikle geleneksel parfümlerde kullanılmayan Kafir Limonu, Happy for Men''e keskin bir tazelik katıyor.Orta notalarında ise baskın portakal kokusuna odunsu notalar eşlik ediyor. Alt notalarda ise odunsu kokular ve turunçgilin birlikteliği devam ediyor. Sedir ağacı, Akdeniz söğüdü ve Guaiacwood gibi açık renk tahtaların karışımı kokuya yeşil tonlar, tazelik ve denge sağlıyor.

Turunçgilin canlandırıcı ve ferah etkisi parfümün her anında sizinle birlikte. Enerjik ve oldukça canlı olan bu koku ismi gibi sizi mutlu edecek. Havalı serin hali ile oldukça etkileyicidir. Canlılık hissi veren tarzı ile gün boyu ilk sıktığınız hali ile aynı şekilde üzerinizde kalır. Erkeksi, serin, gün boyu değişmeyen, ilkbahar ve yaz için tercih edebileceğiniz Clinigue Happy Men gerçek mutluluğun kokusu!

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image