Ekonomik Parfüm Seçimi

Ekonomik Parfüm Seçimi
Aromatik yağların ve esansların çeşitli formüllerle birleşmesinden ortaya çıkan parfüm, güzel kokmayı amaçlamaktadır. Yüzyıllardır kullanıldığı bilinen parfüm kadın,erkek herkes tarafından kullanılmaktadır.

 Parfüm Seçimi

 

 Parfüm seçimi yaparken mutlaka tene sıkılarak denemelidir. Başka birinde duyulan ve beğenilen koku, her tende farklılık gösterebilir. Bu nedenle seçim yaparken az bir miktar parfüm uygulamak gerekir. Bu şekilde kokuyu denemek en doğru seçimi yapmayı sağlayacaktır. Seçim yaparken mağazalara deneme amacı ile verilen tester parfüm kullanılmaktadır. Tester olarak üretilen şişelerde satılamaz kaydı yazılıdır. Parfüm firmaları deneme yapılabilmesi için mağazalara tester ürünleri gönderirler. Bu ürünler orjinal parfüm ile aynı içeriğe sahiptir. Daha kalıcı ya da daha hafif kokuya sahip değildir.

 

 Bazı markalara ait kokuların çok pahalı olabilmesi kullanımının önüne engel olmaktadır. Markaya ait parfümü daha ekonomik bir çözümle outlet parfüm kullanılabilir. Markaya ait outlet olan ürün orjinali ile aynı formüldedir. Formül aynıdır fakat şişeleme sırasında ufak aksilikler yaşanan hafif defolu ürünlerdir. Kokunun içeriğinde bir sorun yoktur. Şişeleme sırasında oluşan hafif defosu nedeniyle daha uygun fiyatlara satılmaktadır. Ekonomik bir seçenek olan outlet ürünün tek farkı daha ekonomik olmasıdır.

 

 Tester ve outlet olsa da ikisi de orjinal kokulardır. Bir markaya ait kokuyu kullanmak istiyorsanız ve fiyat olarak pahalı bulunuyorsa outlet ürün kullanılabilir. Kullandığınız parfümü mutlaka serin ve kuru bir yerde saklamalısınız. Uygun saklama koşullarında parfümü 3 yıl kadar koruyabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image