Erkek Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?

Erkek Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?
Parfümler muhteşem hissettiren o sihirli karışımlar...Güzel kokmak insanlar için hep önemli olmuştur. Temizlik hissiyle birlikte verdiği o pozitiftik gün boyu kendimizi iyi hissettirir. Kokular insanları birbirine bağlayan, en etkileyici etkenlerden biridir hiç kuşkusuz. Yapılan bilimsel araştırmalara göre, yapılan her türlü görüşme, seçmiş olduğunuz kokunuz yani parfümün karşı tarafın karar verme ve güven duygularını harekete geçirerek süreci olumlu ya da olumsuz olarak etkilediği yönündedir.

Nasıl giyimine kuşamına, insanlarla iletişimine dikkat ediyorsan, nasıl koktuğuna da bir o  kadar dikkat etmen gerekiyor.Parfümler içerikleri itibariyle tenden tene, mevsimden mevsime farklılık gösterirler. Bu yüzden parfüm seçimi  yapılırken mutlaka ten özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.Seçtiğimiz koku bir nevi kimliğinizin de yansıması gibidir. En iyi erkek parfümü gün boyu yaşanılan koşuşturmaca içerisinde geçirdiğiniz bir günün sonunda bile, ferahlık ve temizlik duygusu verebiliyorsa doğru seçimdir.

Sadece şişesine bir göz aşinalığınız var diye ya da çokça duyulan bir sözdür baba yada abi parfümü terimleri bunları baz alarak seçim yapmamalısınız.Öncelikle bir mağazaya gitmeli ve ilginizi çeken bir kaç kokuyu deneyerek karar vermelisiniz. Şişesi hoşunuza giden, ilginizi çeken parfümlerden birini bileğinize sıkın, hatta koku notaları yerleşsin diye zaman tanıyın biraz dolaşın eğer bu süre sonunda da o koku hoşunuza gidiyorsa kokunuzu buldunuz demektir.Bir süre kullandıktan sonra daha da alışır ve karşınızdaki kişilerden de olumlu yorumlar alırsanız, hangi tarz kokuları (çiçeksi, odunsu, baharatlı v.s) seçeceğiniz kolaylaşır.

Erkek Parfüm seçiminde bir  diğer önemli konuda mevsime ve ortama göre farklı kokulara ihtiyacınız olabileceğidir. Yazın nasıl daha hafif giysiler tercih ediyorsanız  bu parfümünüz konusunda da böyledir. Yazın daha hafif, daha ferah kokular kullanırken kışın daha yoğun kokulara yönelebilirsiniz Emin olun bu kendinizi daha iyi hissettirecektir.. Bu durum gece bir davet söz konusuysa da geçerlidir. Tabii farklı ortamlara göre farklı parfümlerinizin olabileceği  tamamen tercihinizle ilgilidir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image