Erkek Parfümlerinde Trend Kokular

Erkek Parfümlerinde Trend Kokular
Parfümler, her insanın hayatında önemli bir yere sahiptir. Kokular insanın karakterini yansıtırken aynı zamanda kişiliğinin de imzasını taşır. Parfüm kokusu, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kokuların kalıcı olması kullanacak kişinin ten rengi ile doğru orantılıdır.

​​​

 

Parfüm seçimi yaparken öncelikle kullanmak istediğiniz kokunun içeriği parfümün yapısını oluşturur. İmza kokuların içerisinde kullanılan yardımcı kokular, parfümün kalıcı olmasını sağlar. Erkekler parfüm seçiminde kadınlara göre daha hassas bir yapıya sahiptir. Parfüm seçimi yaparken öncelikle ten uyumunun sağlanması gereklidir. Sizi yansıtacak imza kokunuzu almadan önce tester parfüm seçeneklerine göz atmak doğru parfümü bulmanıza olanak sağlayacaktır.

 

 Erkek Parfümlerinde Kullanılan Yardımcı Kokular

 

 Erkekler, parfüm seçerken kadınlara göre daha dikkatli davranmaktadır. Kokusuyla akıllara kazınan erkek parfümlerinde genellikle; sandal ağacı, vanilya, bergamot, lavanta, kişniş, nane, portakal çiçeği, biberiye, zencefil, ardınç meyvesi gibi ana kokular outlet erkek parfüm seçenekleri arasında temel yapıyı oluşturur. Bu tip koku içerikleri genellikle ünlü markaların kullandığı ana yardımcı kokular arasındadır.

 

 Erkek parfümlerinde ana koku malzemesi olarak kullanılan sandal ağacı, kişiye taze ve temiz bir koku hissayatı yaratırken aynı zamanda sandal ağacı kokusunun yanında kullanılan yardımcı kokular parfümün yüksek noktasını oluşturur.

 

 Kokunuz İmzanız Olsun

 

 Erkek parfümlerini temiz ve tatlı koku olarak ikiye ayrılır. Erkek parfümlerinin ana yapısını belirleyen yardımcı kokular aslında imzanızı da yansıtır. Pahalı markaların kullandıkları parfüm kokuları arasında sıklıkla; Günebakan Çiçeği, greyfurt, incir yaprağı, kalabriyen ve mandalina gibi farklı kokular birleştirilerek imza kokular oluşturulur. İmza kokunuzu ararken outlet parfüm seçeneklerinden faydalanarak yaz ve kış kokunuzu belirleyebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image