Gümrük Malları Nerelerden alınır?

Gümrük Malları Nerelerden alınır?
Gümrük malları gümrük ihalelerinden açık arttırma teklif usulü ile alınan gümrüğe takılmış ürünlerdir. Bu ürünlerin içerisinde birçok farklı ürünler olabiliyor.Gümrük ihalelerinden birçok farklı ürün alabilmemiz mümkündür. Aklınıza gelebilecek her türlü ürünü bulabilirsiniz. Önemli olan bu tür ihaleleri takip etmek ve bu ihalelere girebilecek yükümlülüklerini yerine getirebilmektir.

Gümrük Malları ihalesine nasıl girilir?

Gümrük e-ihale sistemine www.eihale.gov.tr adresinden veya tablet ya da cep telefonlarından e-ihale uygulamasını cihazınıza indirerek ulaşabilirsiniz.Yada e-devlet üzerinden Ticaret Bakanlığı sekmesinde e-ihale uygulamasına erişebilirsiniz. Her ihalenin kendine özgü şartları olabilir.Bu şartları yerine getiren herkes bu ihalelere girebilir.

Gümrük Malları Nerelerden alınır?

Gümrük ihalelerine giren firmalar ihaleden aldığı ürünleri internet sitesi üzerinden veya değişik satış kanallarından satışa sunarlar.Genellikle bu ürünlerin satış fiyatları emsallerine göre çok daha uygundur. Bu ürünler kalite açısından iç piyasadaki ürünlere nazaran daha kaliteli hammadde ve hassas içilik ile üretilirler.

Çünkü bu ürünlerin avrupa kalite standartlarına uygun olması zorunludur. Gümrük ihalelerinden alınan gümrük malları kaçırılmayacak fiyat avantajları ile satışa sunulur. Gumrukmallarisatisi.com  yıllar boyunca bu alanda hizmet veren, uygun fiyat ve üstün kalitede anlayışını kendisiyle bağdaştırmış olup sizlere hizmet etmeye devam etmektedir.

Gümrük İhalesinden Kozmetik Ürünleri Alınır Mı?

Gümrük ihalelerinde her türlü ürün bulunmaktadır. Ev eşyaları, tekstil ürünleri, parfüm, kozmetik, tester parfüm, deodorant, araç aksesuarları vb. bir çok ürün alınabilir.

 Gümrük ihalelerinden alınan ürünler gümrük malları etiketiyle satışa sunulur. Gümrük malları kalite ve fiyat bakımından kullanıcılara bir çok avantaj sunar. 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image