X

Her Yaşın Farklı Bir Parfümü Var

Her Yaşın Farklı Bir Parfümü Var
Parfüm; genç yaşlı dinlemeden herkesin tercih ettiği bir kokudur. Doğal ve sentetik malzemelerden üretilebilen parfümler yüzyıllardır insanlar tarafından kullanılıyor. Parfümün etkisi yıllar öncesinden keşfedilmişken parfümün değerini bilenler her yaşta farklı bir koku kullanmayı tercih ediyor. Parfümler kişinin vücuduyla uyum sağladığı için yıllar içerisinde kişi üzerindeki duruşu değişiyor. Çünkü, kişinin yaşı ilerledikçe vücudunun kokusu da değişiyor.

 Parfüm Seçiminde Yaş Önemli

 

 Genç kızlar ve gençler, en sevdikleri şarkıcılar ve aktrisler tarafından seçilen parfümleri tercih ediyor. 20'li yaşların sonunda kadınlar için en iyi seçenek ünlü markalar tarafından piyasaya sürülen tester parfüm seçenekleridir. Daha olgun kadınlar ise klasik kokuları tercih ediyor.

 

 Parfümü Başkalarının da Koklayacağını Unutmayın

 

 Gerçekten sevdiğiniz parfümler varsa, etrafınızda güvendiğiniz kişilerin fikrini alabilirsiniz. Sıktığınız parfümün diğer insanlar tarafından da koklanacağını unutmadan tercih yapmalısınız. Bu nedenle çok ağır kokan outlet parfüm seçeneklerinden uzak durmalı veya az miktarda kullanmalısınız. Eğer bir kişiye parfüm hediye etmek istiyorsanız da o kişinin sahip olduğu parfümlere, hangi kokuları tercih ettiğine bakın ve benzer bir şey seçmeye çalıştığına dikkat edin.

 

 Örneğin, eğer hediye almak istediğiniz kişi çiçek kokulu bir orjinal parfüm koleksiyonuna sahipse, lavanta kokusunun tadını çıkarabilir; ancak kesinlikle meyveli kokulardan hoşlanmayacaktır. Bu nedenle birine hediye almadan önce hangi kokuları sevdiğini öğrenmenizde fayda olacaktır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image