Kokunun Gücünün Farkında Mısınız ?

Kokunun Gücünün Farkında Mısınız ?
Koku, insanlarla daha derin duygusal bağları destekleyebilir. Koku en güçlü duyudur. Aslında, trilyonlarca eşsiz kokuyu tespit etme yeteneğine sahiptir. Koku, hatıraları diğer duyulardan daha iyi tetikler çünkü koku ampulü, bazen duygusal beyin olarak adlandırılan sistem ile doğrudan bağlıdır. Güçlü ve benzersiz kokular derin, duygusal bağlantı anlamına gelir.

hoş Bir Koku Güzel Hatıra Demek

 

 Hoş bir koku, keskin ve sağlam biri olmanız hakkındaki genel izleniminize katkıda bulunur. Güzel göründüğünüzde daha iyi hissedersiniz. Bir orjinal parfüm sıkmak bu hissi artırır, çünkü sadece bir milyon lira gibi görünmediğinize emin olacağınız gibi, onun gibi kokacaksınız. Bir randevuya gitme esnasında bile kokunuzun dünyadaki önemini fark etmelisiniz. Sonra, vücudunuza sıktığınız kokuları neyin oluşturduğunu öğrenmeli ve teninizle hangi esansın uyumlu olduğuna bakmalısınız.

 

 Koku Tam Olarak Nedir?

 

 Bir parfüm, tester parfüm endüstrisindeki insanların ham madde olarak adlandırdığı şeylerin karmaşık bir karışımıdır. Bu ham maddeler doğal kaynaklardan veya sentetik ham maddelerden elde edilebilir.

 

 Outlet parfüm ve parfümlü yağlar, hoş kokulu bir karışımı korumak için bir çözücü içinde çözülür. Daha yüksek konsantrasyonda yağ genellikle daha güçlü bir koku anlamına gelir.

 

 Her Koku Her İnsanda Farklı Kokar

 

 Her kokunun her insanda farklı koktuğunu belirtmek önemlidir. Bu belirsizlik ve karmaşıklıktır, ancak buna bir keşif süreci olarak bakarsanız, eğlenceli bir yolculuk haline gelebilir. Kokunun gücü, bir uygulamanın cildinize ne kadar süreyle dayanacağını belirler. Hangi kokunun üzerinizde iyi durduğunu belirleyerek üzerinizdeki olumlu etkiyi almaya hemen başlayabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image