Kokunun İnsan Üzerindeki Etkisi

Kokunun İnsan Üzerindeki Etkisi
Koku, insanoğlunun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Çünkü koku, tat alma ve karşı cinsi etkileme konusunda etkilidir. Bu nedenledir ki insanlar parfümlere yüzlerce lira vererek daha iyi hissediyor ve etrafındakilerin kokunun cazibesine kapılmasını sağlıyor.

Koku Karşı Cinsi Çeker

 Dünyanın dört bir yanındaki parfüm üreticileri, ürünlerini karşı cinsi cezbetmek için kullanabileceğiniz kokuları pazarlar. Tüketiciler de hem orijinal olan hem de uygun fiyatlı olan parfümlere yönelirler. tester parfüm seçeneği de bunlardan biridir. Testerlar hem orijinaldir hem de parfümün perakende satış fiyatından daha uygun bir şekilde sahip olunabilir.

 

 Koku Endüstrisi Hiç Olmadığı Kadar Büyük

 

 Kokuyla ilgili tüm endüstriler, insanların kokuya çok büyük bir önem vermesi nedeniyle vardır. Koku endüstrisi artık hiç olmadığı kadar büyüktür. Çünkü koku, insanın iyi hissetmesini sağlar. Sağlanan iyi hissiyat outlet parfüm seçeneklerinin cazip fiyatlarıyla birleştiğinde daha çekici hale gelir. Outlet parfümler de orijinal kokulardır. Ancak ambalajlanma sırasında şişe veya ürün kutusu bazı deformasyonlara uğramıştır. Bu deformasyon ürünün kokusunu etkilemediği için güvenle kullanılabilir.

 

 Eşsiz kokularla İyi Hissedin

 

 Koku, beynin hafızasını ve duygu kısmını etkileyen tek organdır. Bir ürünü satın alırken kendimizi iyi hissedersek, satın almaya devam etmemiz muhtemeldir. Bu ürün hem orjinal parfüm hem de uygun fiyatlı olunca daha da etkili olur. Böylelikle insanlar gönül rahatlığıyla parfümlerini sıkabilir. Orijinal parfümlerini sıkmak için özel bir günü beklemezler.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image