Kokunuz İle Farklı Olun

Kokunuz İle Farklı Olun
Parfümler hem kadın hem de erkeklerin karakterlerini ortaya koyabilecek ürünlerdir. Kişinin parfümünü doğru seçmesi kendini ifade etmesinin de bir yoludur. Ağır koku sevenler, çiçekli veya hafif kokular sevenler kullandıkları parfümler ile kişiliklerini ortaya koyabilirler.

 

 

Kokular hafızada bir etki bırakmaktadır bu sebeple kullandığınız orjinal parfüm ile sizde hafızalarda yer edebilirsiniz. Birçok farklı türde olan parfümleri seçerken tester parfüm denemesi yapabilirsiniz. Tester parfümleri denemek parfüm seçiminizi kolaylaştıracaktır.

 

Kokunuz İle Hafızalarda Yer Edinin

 

Kullandığınız parfümün beğenilmesi ve size sorulması hoşunuza gidecektir. Bulunduğunuz ortama göre parfüm tercihi yapabilirsiniz. Gece dışarı çıkmak için daha ağır ve sert kokular, gündelik için ise daha hafif kokuları tercih edebilirsiniz.

 

 İnsanların sizi bir koku ile bağdaştırması oldukça hoş bir durumdur. Kullandığınız parfümlerin notalarına bakarak da tercih yapabilirsiniz. Parfümlerin dip, tepe ve orta olmak üzere üç notası bulunmaktadır. Tepe parfümü ilk sıktığınız da aldığınız kokuyken, sip notası ise sıktıktan 1 saat sonra oluşan gerçek kokusudur.

 

İstediğiniz parfümü uygun fiyata outlet parfüm olarak satın alabilirsiniz. Aldığınız outlet parfümler daha uygun fiyatlı olacaktır. Kokusu ile farklı olmak isteyenlerin tercihi olan iddialı parfümleri deneyebilirsiniz. Parfümlerin kokusu kadar önemli olan bir diğer konu ise kalıcılığıdır. Kalıcı olmayan ve uçup giden parfümleri kimse satın almak istemez, bu sebeple almak istediğiniz parfümün testerını deneyerek kalıcılığını test edebilirsiniz. Tester parfümler orjinal parfümlerdir, bu ürünleri firma müşterilerinin deneyebilmesi için üretmektedir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image