X

Neden Outlet Parfüm Tercih Edilir?

Neden Outlet Parfüm Tercih Edilir?
Çevreye hoş, güzel kokmak yüzyıllardır insanların tercih sebebidir, öncelik olarak sağlık açısından bir parfümün uygun olması gerekir, orjinal parfüm çok yüksek fiyatlara satılmaktadır, bu yüzden orjinal parfüm bütçesine uygun olmayanlar bu tip parfümleri tercih eder. Outlet parfümlerin kalite olarak orjinalinden hiç farkı yoktur, indirimleri takip edilerek temin edilebilir.

Erkek Parfüm Seçenekleri

 

Orjinal bir parfümdür fakat parfüm şişelenirken veya kutulanma aşamasında defo oluşur, bu sebeple outlet parfüm daha ucuza satılır. Outlet erkek parfüm demek ise erkeklere özel dünyaca ünlü markaların erkeklere özel olanı demektir.

 

 Tester parfüm ise orjinal parfümün küçültülmüş formudur, kullanıcının test etmesi için hazırlanmıştır, yine tester parfüm de orjinal bir parfümdür, üzerinde "satılamaz" ibaresi bulunur. Tester parfümün outletten farkı da tam olarak budur.

 

 Parfümün Kalıcı Olması İçin Kurallar

 

 Parfüm duştan sonra kullanılırsa daha kalıcı bir etki bırakır çünkü artan kan dolaşımı sayesinde artan vücut ısısı sayesinde koku daha iyi kalır. Aynı zamanda temiz vücuda parfüm sıkılmalıdır, kulak arkası, dirsek ve diz arkasına sıkılır. Parfümü bir parça havaya sıkın ve altına geçin bu sayede saçlar da parfümlenir. Elbiseye sıkılabilir, el ve bilek içlerine sıkılır ancak doğru bilinen bir yanlış da şudur, bilekler birbirine sürtülmemelidir, çünkü koku molekülleri değişir.

 

 Yine parfümün kalıcı olabilmesi için, belli aralıklarla sıkılmalıdır. Yaz ayında parfüm kokusu çabuk gider, hava nemli ise de süresi uzar. Yazın 2-3 saat aralıkla, kışın ise 3-4 saat aralıkla parfüm sıkılmalıdır.

 

 Parfüm Nerede Saklanmalıdır?

 

 Nem olmayan, karanlık ve mümkünse soğuk yerde saklanmalıdır, buzdolabı en ideal saklama yeridir ve ömrü 3 yıldır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image