X

Orijinal Kadın Parfümleri ve Seçimleri

Orijinal Kadın Parfümleri ve Seçimleri
Güzel kokmak geçmişten günümüze kadar bireylerin hedeflediği şeylerden biridir. Güzel kokuların kadınları erkeklerden daha fazla cezbettiği de bilinmektedir. Tarihi araştırmalar geçmiş yıllarda kadınların çeşitli esansları kullanarak kokularını değiştirdiklerini ortaya koymuştur.

 

 

Güzel kokmak geçmişten günümüze kadar bireylerin hedeflediği şeylerden biridir. Güzel kokuların kadınları erkeklerden daha fazla cezbettiği de bilinmektedir. Tarihi araştırmalar geçmiş yıllarda kadınların çeşitli esansları kullanarak kokularını değiştirdiklerini ortaya koymuştur. Günümüzde de kadınlar orijinal parfüm seçimleri ile kokularını ve öz güvenlerini başka bir noktaya taşımaktadır. Orijinal ve kaliteli parfüm seçimlerinde sitemiz bir hayli iddialıdır. Sitemizden yapılan parfüm alışverişlerinde, parfümler kendi kutularında gönderilmektedir. Ayrıca firmamız parfümlerin yanına küçük hediyeler koyarak müşterilerinin memnuniyetini iki katına çıkarmayı hedeflemiştir.

Parfümler Nasıl Seçilmelidir?

Parfümler ambalajına ya da şişesine göre seçilen bir aksesuar değildir. Bu nedenle kadın parfümü seçimlerinin dikkatle yapılması gerekmektedir. Parfüm seçimlerinde göz önüne alınacak unsurlardan biri parfüm içerikleri ve kaliteleridir. Bazı ucuz ve taklit olan parfümlerin ciltlerde alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinmektedir. Bu risklerden uzak durmak isteyen kişilerin sitemizdeki kaliteli parfüm seçeneklerine göz atmaları tavsiye edilmektedir.

Kadın parfümlerinde; çiçek, narenciye, egzotik, şeker gibi pek çok farklı koku seçeneği bulunmaktadır. Kadınların bu kokulardan hangisini seçeceği ise tenlerine ve kişiliklerine göre değişim göstermektedir. Her parfümün her tende farklı durduğu bir gerçektir. Bu gerçeğin altında yatan neden ise cilt tiplerinde olan değişimdir. Bir kadın başka bir kadında güzel olarak algıladığı kokuyu bu nedenden ötürü kendi teninde denemeden almamalıdır. Kadın parfüm seçimlerinde mevsim de çok önemlidir. Çünkü kadınlar yazları daha hafif parfümleri tercih etmektedir. Parfümlerin hafiflikleri ya da yoğunlukları ambalajlarına bakılarak anlaşılabilmektedir. Örneğin ambalajında ‘EDP’ ibaresi olan parfümlerin yoğun parfümler olduğu bilinmektedir. Yoğun olarak nitelendirilen parfümler ise genel olarak kış aylarında kullanılmaktadır. Outlet parfüm seçimlerinde hafifliği isteyen kullanıcılar, parfüm ambalajlarında ‘EDT’ ibaresini aramalıdır. ‘EDT’, bir parfümün yoğunluğunun normal seviyede olduğu anlamı taşımaktadır. Bu da o parfümün günlük parfüm olarak kullanımının ideal olması demektir. Sitemizde yapılan parfüm seçimlerinde de bu hususlara dikkat edilmelidir. Böylelikle müşterilerimizin parfüm alışverişlerinde herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmasının önüne geçilmektedir. Parfümler gün boyu bireylerle birlikte olduğu için kokularının insanları mutlu etmesi çok önemlidir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image