Outlet Parfüm

Outlet Parfüm
Parfüm seçimi kokusuna bakılarak ve ten ile uyumu kontrol edilerek yapılmak istenir. Parfüm satan yerlerde kişiler kendine uygun parfümü daha kolay bulabilmek için outlet parfüm adı verilen küçük parfüm numunelerini koklayarak karar vermektedir. Outlet parfümler orijinal parfümlerin daha küçük şişelere numune olarak doldurulması ile hazırlanmakta ve müşteriye parfüm seçiminde yardımcı olabilmek için sunulmaktadır.

 

 

Outlet parfümlerin üzerine satılmaz yazısı konur ve kişilerin denemesi için parfümerilerde bulundurulur. Outlet parfümler bu nedenle orjinal parfüm kutularında bulunmaz. Kadın ve erkek kokularının hepsi için ayrı ayrı outlet parfümler bulunmakta ve ünlü markaların orijinal şişelerde bulunan parfümleri outlet kadın parfüm ya da outlet erkek parfüm şişelerine numune olarak doldurularak denenmesi sağlanmaktadır.

 

 Outlet Parfüm Fiyatlarının Uygunluğu

 

 Günümüzde orijinal parfümlerin oldukça pahalı olması kişileri outlet parfümlere yöneltebilmektedir. Orijinal parfüm daha küçük şişelere doldurularak outlet olarak satılabilmektedir. Böylece kişi orijinal kokuyu daha uygun fiyatlara satın alarak kullanma avantajına sahip olmaktadır. Outlet bu nedenle sahte parfüm olarak düşünülmemelidir.

 

 Bazen de ünlü firmalar orijinal parfümler için hazırladıkları outletleri ücretsiz olarak denenmesi için dağıtabilmekte ya da parfümerilere bırakmaktadır. Böylece kişiler ücretsiz olarak istedikleri kokuyu deneyerek tenine uyum gösterini rahatlıkla seçebilme şansına sahip olurlar.

 

 Bu durum hem müşteri memnuniyeti hem de iyi bir satış politikası için önemli olmaktadır. Kimse kokusunu bilmediği pahalı bir parfümü almak istemeyeceği için outlet parfüm uygulaması günümüzde çoğu firma tarafından tercih edilmektedir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image