X

Parfüm Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Parfüm Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Günümüzde parfüm satın alırken pek çok detaya çok dikkat etmek gerekir. Özellikle erkeklerin ve kadınların parfüm tercihleri birbirinden farklıdır. Gerek kokusu gerekse fiyat ve kalitesi yönünden farklı ayrıntılara dikkat ederler. Bunun yanı sıra parfümlerin kaliteli olması da çok önem taşır. Kaliteli ve iyi bir parfüm uzun süre kalıcı olmalıdır. Kalıcılığını uzun süre koruyan parfümler aynı zamanda kişiye özel ve güzel bir koku vermeli. Seçilen parfüm ise kişiye yakışan bir kokuyu barındırmalı.

 Tester Parfümün Önemi Nedir?

 

 Parfüm seçilirken dikkat edilmesi gereken en önemli şey doğru kokuyu seçmektir. Özellikle de doğru kokuyu tercih etmek için tester parfüm seçenekleri kullanılır. Bunlar orjinal parfüm çeşitlerinin daha küçük şişelerdeki versiyonlarıdır. Orjinal parfümleri açmamak için de testerlar kullanılır. Kişisel zevk ve beğeniler doğrultusunda seçilen parfümlerin testerları kullanılır. Orjinal parfümlerin açılmaması için de tester parfümler kullanılır. Bu parfümler giysilerden ziyade cilde sıkılır. Genellikle bileklere sıkılan parfümün kokusu da daha iyi anlaşılacaktır. Bunun yanı sıra boyun kısmına da parfüm sıkılır.

 

 Parfüm Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

 Erkekler ve kadınlar için doğru parfüm seçme kriterleri vardır. Kadınlar için meyveli, şekerli ve çiçeksi kokular ön plana çıkıyor. Aynı zamanda erkekler için ise odunsu, fresh ve sandal kokuları çok fazla kullanılıyor. Gerek orjinal gerek ise outlet parfüm çeşitleri doğru bir şekilde seçilmelidir. Güzel kokuların yanı sıra parfümün kaliteli ve uygun fiyatlı olması da önemlidir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image