X

Parfüm Endüstrisindeki Eksikler

Parfüm Endüstrisindeki Eksikler
Koku endüstrisinde gerçekte ne eksik? Şeffaflık! Oku etiketleme ile ilgili kurallar, onları yaratan şirketlerin gizli tariflerini korumak için kurulmuştur. Bu nedenle, şirketler, binlerce sentetik kimyasalın bir kombinasyonu da dahil olmak üzere tüm bileşen listesini gizleyebilir ve hepsini yalnızca etikette parfüm olarak listeleyebilir.

Kimyasallardan Arındırılan Parfüm

 

 Son yıllarda oldukça popüler hale gelen doğal parfümler kimyasallardan arındırılarak tüketicilere sunuluyor. Doğal parfümler sentetik ve gizemli kimyasallardan arındırılmıştır. Bu tür parfümlerde, parfümün içeriğindeki her şeyi açıklanır çünkü; üreticiler herkesin cildine tam olarak ne sıktığını bilmeyi hak ettiğini düşünüyor.

 

 Doğal tester parfüm seçeneklerinde esans yağları sadece kokunun karmaşıklığı ile harmanlanır. Romantik, eğlenceli ve iyi hissetmek isteyen sofistike parfümler geliştiren firmalar, insanların sıkmak konusunda kendilerini iyi hissettiği yalnızca güvenli, temiz malzemeleri kullanarak özel parfümler üretiyor. Üstelik outlet parfüm seçeneğiyle de bütçelerin yorulmamasını sağlıyor.

 

 Neden Doğal Parfüm Kullanmalı?

 

 Doğal orjinal parfüm seçeneklerinde içerikler esans yağlarıyla formüle edildiğinden, ruh halinizi yükseltmeye yardımcı olacak bir fayda sunar. Bu özellik aromatik özelliklerine ikincil olsa da, karışımların sakinleştirici amacıyla da kullanılabileceği anlamına geliyor.

 

 Kişiyi sakinleştiren kokular yoluyla ruh halini iyileşmesi sağlanıyor. Doğal esans yağları, çok güçlü olmayan ince bir kokuya sahiptir. İstediğiniz zaman yeniden uygulamaktan çekinmeyin ve fazla abartma konusunda endişelenmeyin! Parfümünüzü oda sıcaklığında saklayın ve doğrudan güneş ışığına veya uzun süre yapay ışığa maruz kalmasını önleyin.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image