Parfüm Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Parfüm Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Parfümü yaşantısının bir parçası haline getirenler parfüm hakkında en ince ayrıntıya dahi sahip olmak istiyor. Parfüm sevenler kullandıkları parfümü saklama koşullarından daha kalıcı hale getirmek için neler yapabileceklerine kadar birçok konuda araştırma yapıyor. Böylece küçük bir bir parfüme dahi sahip olsalar bunun en iyi şekilde değerlendiriyorlar.Cildinizle parfümünüz arasında yumuşatıcı bir katman yerleştirin. Ömrünü uzatmak için kokunuzu katlayın.

Parfüm Sıkmanın En İyi Yolu Nedir?

 

 Parfümü sıkarken şişeyi birkaç santim uzaklaştırarak sıkmalısınız. Daha geniş bir alana eşit miktarda tester parfüm sıkmak, kokunuzun küçük bir alanda cömert bir miktardan daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur. Parfümü kurutmak için bir elinizi parfüm sıktığınız bölgeye sürmeyin ve parfümün kendi kendine kurumasını bekleyin.

 

 Parfüm Nasıl Saklanır?

 

 Parfümünüzü serin ve kuru bir yerde, doğrudan güneş ışığından ve ısı kaynaklarından uzak tutun. Aşırı sıcak veya soğuk hava yağların hassas dengesini bozar ve kokularını değiştirir. Tüm kişisel bakım ürünlerinde olduğu gibi outlet parfüm seçeneklerinin standart raf ömrü bir yıldır.

 

 Parfüm Alerjisinde Ne Yapmalı?

 

 Eğer bir parfüm sizi öksürürse, baş ağrısı yaparsa ya da mide bulantısı hissi veriyorsa, hemen parfümden uzaklaşın ve derin bir temiz hava alın. Bu önlem her parfümde olduğu gibi orjinal parfüm seçenekleri için de geçerlidir. Daha sonra birkaç dakika derin nefes alın, ardından doktorunuza görünün.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image