X

Parfüm İle Büyüleyin

Parfüm İle Büyüleyin
Erkek veya kadın tüm insanlar önce kokularıyla çevresinde etkileyici olurlar. En güzel ve en şık giysilerden gelen olumsuz bir koku tüm görsel etkiyi yok eder. Eski çağlardan beri insanlar çevrelerindeki güzel kokuları üzerlerinde taşımak için çeşitli yollar aramışlardır. Güzel bitkileri ellerinde, başlarında ve giysilerine iliştirilmiş olarak taşımakla başlayan yolculukları, çeşitli bitki ve güzel kokulu şeylerin özütünü çıkartarak bu konuyu bir sektöre çevirmiştir.

 Parfümün Büyüsü

 

 Zaman içinde insanlar tarafından bu kokulu özüt orjinal parfüm haline getirilip şişeler içinde saklanarak uçucu olan kokular saklanmaya başlanmıştır. Orijinal parfümlerin bir kısmı da tester parfüm olarak insanların deneme yapmaları ya da küçük miktarlarda tüketilmeleri için paketlenmiştir.

 

 Testerlar aslında pek de ucuz parfüm olmayan çeşitlerin birçok insan için erişilebilir fiyatta olması yüzünden denenmesini veya kullanılmasını sağlamış ve yaygınlaşmıştır. Birçok genç tarafından da bu yüzden tercih edilmişlerdir. Ya da şöyle dememiz daha uygun olacaktır, birçok genç ruhlu insan tarafından tercih edilmesi bu yüzdendir.

 

 Parfüm sizde olumlu hisler yaratan tüm şeylerin kokusunu üzerinizde taşımak ve çevrenizdeki sevdiklerinize de aynı duyguları yaşatma isteğidir. Bu yüzden büyülü bir etkisi vardır.

 

 Bırakın Beden Isınız İle Yayılsın

 

 Parfümü kullandıktan kısa bir süre sonra içindeki alkol uçacak ve alkole hapsedilmiş güzel bitki kokuları bedeninize sinecektir. Tüm uçucular gibi bedeninizdeki ısı ile harekete geçen bu kokular çevrenize yayılacaktır.

 

 Yağlı bir cildiniz varsa bu güzel kokular daha uzun süre üzerinizde kalacaktır. Eğer cildiniz kuru ise daha kısa süre parfümü üzerinizde taşıyacaksınız. Bu durumda da yapacağınız şey hafif yağlı bir nemlendiriciyi cildinize önce uygulamak, sonra da parfümü sıkmak olmalıdır.

 

 Aman Dikkat

 

 Parfüm kullanırken dikkat etmeniz gerekenleri sıralamadan bitirmeyelim

 

Parfüm mutlaka temiz bir bedene uygulanmalıdır. Amacı güzel kokmaktır. yani kirli bir bedenin kokusunu bastırmak değildir.

 

Başkasında duyduğunuz bir parfüm sizde aynı şekilde kokmaz. O yüzden mutlaka denenmeli ve kişiye yakışıp yakışmadığı tespit edilirse kullanılmalıdır.

 

Parfüm iki üç dakika sonrasında gerçek kokusunu duyurur. İlk duyulan koku alkol de içermektedir.

 

Parfüm gereği kadar kullanılmalıdır. Fazlası çevreyi rahatsız eder. Notunuzu kırar, bunu unutmayın.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image