Parfüm Kimliğinizi Yansıtır

Parfüm Kimliğinizi Yansıtır
Esans yağların ve çeşitli kimyasal maddelerin aromatik şekilde karıştırarak elde edilen şişelenmiş güzel kokulara parfüm denir. Parfümler insan vücuduna güzel koku sağlayan, maddi ve manevi iyi hissettiren, kendine has bir enerjisi ile kullanıcıda eşsiz etkiler bırakan ürünlerdir.

Eau De Parfüm

 

 Parfüm notalarında üst notalar kısa süre içerisinde uçup gittikten sonra ortaya çıkan orta ve alt notalar, Eau de Parfüm çeşitlerinin başarısının en önemli odak noktalarıdır. Yaklaşık – %30 esans içerdikleri için doğrudan saçlara veya kıyafetlere sıkmak halinde de çok iyi sonuç verir. Kalıcılığı ve güzel aromaları sayesinde sıkça tercih edilir.

 

 Parfüm Kalitesi

 

 Kozmetik anlamda oldukça ilgi gören parfüm piyasa da birçok marka tarafından üretilmektedir. Bu üretim firmaları müşteriler parfümünü seçerken doğru karar vermesi için satış yerlerine numune şişeler göndermektedir. Bu şişeler tester parfüm olarak adlandırılır ve orijinal parfümden farksızdır. Parfüm kokularının çeşitliliği her ortama doğru hitabını sağlamaktadır. Çekici kokulardan, fresh kokulara odunsu kokulardan, meyveli kokulara birçok seçeneği vardır.

 

 Parfüm satın alırken lux markaların oldukça yüksek etiket fiyatları görülmektedir. Bunları ulaşılabilir lüx haline getiren outlet ürün satıcıları bulunmaktadır. İthal ve ihraç ürünlerinden çeşitli yollarla mülk sahipleri ürünlerini uygun fiyata satar. Bu alanda satılan parfümlere outlet parfüm denir. Fiyatları sevindiren ve şaşırtan bu parfümler outlet kadın parfüm ve erkek parfümleri olarak kategoriye ayrılır.

 

 Günlük hayatta çeşitli meslek sahibi ve kademelerinden, genç ve ihtiyar sınıfından birçok bay ve bayandan tutun herkesin sıklıkla kullandığı parfümler outlet ürünleri ile müşteri ekonomisini zedelemiyor. Aksine müşteri memnuniyetinde oldukça fazla katkı sağlıyor.

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image