X

Parfüm: Kişinin İlk İzlenimi

Parfüm: Kişinin İlk İzlenimi
İnsanoğlu karşısındaki insan üzerinde olumlu etki bırakmak isteyen bir canlıdır. Bu sebep ile diğer canlılar arasında tek parfüm ihtiyacı duyan canlıdır. İnsanlar birbirlerini ilk olarak görünümleri ile etkilediklerini sanırlar. Ama insanoğlu üç boyutlu bir canlıdır. Yani sırf baktığı yönde olan insanı görmek dışında hisleri de vardır.

Tester Parfüm Nedir?

 

 Parfüm üzerinde olduğu insan tenine göre, tenin kimyasına ve tenin ısısına göre farklılaşmaktadır. Yani bir parfüm bir insanın üzerinde çok güzel ve uyumlu bir etki yaratırken tam tersi de olabilir. Bir diğerinin tenine yakışan aynı parfüm bir başkası üzerinde huzursuzluk verici olumsuz bir koku haline dönüşebilir.

 

 Bu yüzden bir parfüm alınmadan önce mutlaka denenmeli ve memnun kalınırsa alınmalıdır. Aksı taktirde büyük boy bir parfüm boşa gitmektedir. Bu yüzden tester parfüm alınarak denenmesi faydalı olacaktır.

 

 Bir başka tester kullanma sebebi de kullanılan parfümü sık değiştirmek isteği olmaktadır. Bu tip düşüncelere sahip insanların büyük boy parfüm alması da pek doğru olmayan bir şeydir. Mutlaka tester boy ürünleri tercih etmelidirler. Ayrıca testerlar küçük miktarlarda oldukları için fiyatları da düşüktür ve bu yüzden kolayca satın alınabilirler.

 

 Orijinal Parfümler

 

 Parfümler değerli ürünlerdir. Ama değerleri eğer orjinal parfüm iseler daha da artar. Benzerinin aynı kokusuna ya da çok benzeyen kokuya sahip orijinal olmayan parfümler bazı zararlı hatta hastalık yapıcı kimyasallar içerebilir.

 

 En masum orijinal parfüm bile alerjik insanlar üzerinde kötü etkiler yaratabilir. En basiti alerjileri körükleyebilir. O yüzden mümkün olduğu kadar uzak durulmalıdır.

 

 Kadın ve Erkek Parfümleri

 

 Kadın ya da erkek tenleri birbirine benzeyen dokularına rağmen farklı kimyasal yapıya sahiptir. Hormonlar bu konuda etken olabilmektedir. Bu yüzden birçok parfüm kadın ve erkek parfümü olarak farklı tasarlanır ve ona göre imal edilmektedir.

 

 Bunun dışında her iki cinse uygun olabilecek şekilde üretilen özel parfümler de vardır İki cinsiyet üzerinde de oldukça iyi sonuçlar alınmaktadır. Birçok kişi tarafından tercih edilip kullanılmaktadır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image