X

Parfüm Kullanmanın Çevresel Etkileri

Parfüm Kullanmanın Çevresel Etkileri
Parfümlerin normal kullanımı genellikle olumsuz bir çevresel etki oluşturmazken, parfümlerin ve bunların ham maddelerinin imalatı ve havaya, suya veya toprağa yapılan herhangi bir kazara veya amaca yönelik çevresel etkilere neden olabilir. Ekolojik bir perspektiften bakıldığında, kokudaki sentetik esanslar, çevrede kalıcı ve biyolojik birikme kabiliyetleri nedeniyle özel bir öneme sahiptir.

Pahalı Parfümler Yerine Esanslı Kokular

 

 İyi haber, pahalı geleneksel parfümlere başvurmadan esanslı kokulardan üretilen tester parfüm seçenekleri ile hem çevreye hem de bütçenize yarar sağlayabilirsiniz. Böylece hem kendinizi yormadan ürünü satın alabilir hem de güzel bir koku almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Optimum sağlığın tadını çıkarmak için, sadece bedenimize ne sıktığınızı değil, aynı zamanda ne üzerine koyduğunuzu da bilmeniz gerekir.

 

 İstediğiniz kadar güzel ve çevresel soruna yol açmayan bir parfüm sıkın; eğer kişisel temizliğinize önem vermiyorsanız bunun da bir önemi kalmayacaktır. Outlet parfüm seçeneği ile dünyanın en güzel kokan parfümünü alsanız da teninize uymuyorsa veya kötü bir kokuyu maskelemek için kullanıyorsanız başarısız olursunuz.

 

 Parfüm Temiz Cilde Sıkılmalı

 

 Bir Parfümün en etkili sonucu verebilmesi için temiz cilde sıkılması önemlidir. Eğer parfümü kötü bir kokuyu maskelemek için kullanıyorsanız güzel esans yağlarını hiçe sayıyorsunuz demektir. Parfümün tüm güzelliğini ortaya çıkarması için tazelenmiş gözenekleriniz ile buluşması önemlidir. Orjinal parfüm tercih ederek parfümünüzün daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Orijinal parfümler her zaman taklitlerinden daha iyi bir seçenektir. Taklit bir parfümden sıktığınız 5 fıs, orijinal parfümden sıktığınız tek fısa eş değerdir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image