Parfümler Nasıl Daha İyi Etki Bırakır?

Parfümler Nasıl Daha İyi Etki Bırakır?
İnsan tarihine bakıldığında, çok eski zamanlardan bu yana birçok toplumda koku ve türevleri kullanılmıştır. Nitekim doğası itibariyle de insanoğlu parfümlere oldukça duyarlıdır. Özellikle güzel kokulu olan parfümler, insanlar üzerinden farklı etkiler bile bırakabilmektedir.

 

 

Hatta bazı araştırmalara göre insanların kullandıkları orjinal parfüm, kişiliğini de yansıtmaktadır. Tabi bu tartışılacak bir konudur ancak insanın kokuya duyarlılığı bilinen bir gerçektir.

Parfümlerin Etki Bırakması İçin Kullanımı

 

 Parfümler, etki bırakmaları için muhakkak özenle kullanılmalıdır. Bu nedenle siz de parfüm kullanırken daha kalıcı olmasını isterseniz şu konulara dikkat edebilirsiniz.

 - Parfümün temiz vücuda kullanılması hem kokusunun daha iyi ortaya çıkmasını hem de kalıcı olmasını sağlayacaktır.

 - Daha kalıcı olması isteniyorsa, kulak arkasına sıkılabilir.

 - Saçlarınızı yıkadıktan sonra parfümü bütün saçlarınıza sıkarsanız, daha kalıcı olacaktır.

 - Parfüm bileklere sıkılabilir. Ancak sıkıldıktan sonra bileklerin birbirleriyle temas ettirilmemesi daha uygun olacaktır.

 

 Outlet Parfüm Nedir?

 

 Outlet parfüm orijinal bir parfümdür. Outlet parfüm şişelenmektedir. Bu nedenle şişelenen parfümlerde de hasar ya da hata meydana gelebilir. Bu yüzden bu parfümler çok uygun fiyatlara satılabilen parfümlerdir.

 

 Tester Parfüm Nedir?

 

 Tester parfümler genellikle satılamayan parfümlerdir. Tester parfümü, otlet parfümden ayıran nokta ise denenmek için bulundurulan parfümler olmasıdır. Yani tester parfümler orijinal bir parfüm olmakla birlikte, koyuldukları şişeler orijinal olmamaktadır. Fakat yanlış anlaşılmasın, tester parfüm tıpkı outlet parfüm gibi orijinal bir parfümdür.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image