X

Parfümünüzü Seçerken Dikkatli Olun

Parfümünüzü Seçerken Dikkatli Olun
Çağlar boyu insanların kendi üzerlerinde kullandıkları parfümler kişiliklerini yansıtan en az bir özellik barındırmasına dikkat etmişlerdir. Parfümlerin yapılmasında kullanılan onlarca farklı kokunun harmanlanmasıyla oluşturulmuş tek ve eşsiz bir kokuyu taşımak, çağlar boyu insanları diğerlerinden farklılaştıran bir unsur olarak dikkati çekiyordu. Çoğunlukla kişilerin diğer kişileri etkilemek için kullandığı parfümler toplumda sınıflandırma ölçütü olarak kullanılmıştır.

 

 

Öncelikle tester parfüm olgusuna göz atacak olursak bulunması gerçekten zor ve nadir kokuların tester ürünlerine ulaşmak kimi zaman o kadar da zor olmayabiliyor. Tester ürünler kesinlikle çakma ürün diye tabir edilen orijinal olmayan ürünler değildir. Tester ürünler müşterilerin bir kokuyu almadan önce denemeleri için firmalara gönderilen test ürünleridir. Kutuları orijinal üründekiler ile aynı değildir. Tester ürünler ile orijinal ürün içerisindeki koku, yoğunluk ve kalıcılık aynıdır.

 

 Outlet Parfümler ile Orjinalleri Arasındaki Fark Nedir?

 

 Bunun yanında outlet parfüm ürünleri, kutusu ve şişesi ile orijinal ürünle birebir aynıdır. Ürünü outlet yapan şey ya şişelemede oluşan bir hata ve ya paketlemede oluşan bir hatadır. Ürünler şişelenirken ve paketleme öncesinde pek çok kontrolden geçer. Son kullanıcıya ancak bu testleri geçebilen ürünleri ulaştırırlar. Testleri geçemeyen ürünler outlet ürün olarak satışı gerçekleştirilir.

 

 Tüm üretim testlerinden başarıyla geçen ürünler orjinal parfüm olarak son kullanıcılarıyla buluşurlar. Bu parfümler doğal olarak tester ve outlet ürünlerden daha pahalı olarak satılır ama her üç ürününde içerisindeki parfüm bir birlerinin aynısıdır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image