Parfümünüzü Seçmek İçin İpuçları

Parfümünüzü Seçmek İçin İpuçları
Teninize en uygun parfümü seçmek için pek çok kıstas bulunmakta. Bazen çok hoşlandığınız bir parfüm teninizde hoş durmayabiliyor. Parfümün teninizle uyumu bu bağlamda oldukça önemli. Aşağıda vereceğimiz ipuçlarını dikkate alarak size en uygun parfümü seçebilirsiniz.

 

 

Öncelikle size garip gelecek olsa da parfümünüze karar vereceğiniz zamanı iyi seçmeniz gerekiyor. Bunun nedeni ise taze bir burun ile yapacağınız seçimin çok daha etkili olacağı. Gün içerisinde burnunuz yüzlerce farklı kokuya tepki verdiği için geç saatlerde yapacağınız seçim çokta sağlıklı olmayabiliyor.

 

 Önemli bir konu da eğer yeni bir parfüm arayışındaysanız bir seferde 2 bilemediniz 3 farklı parfümden fazlasını denemeyin. Tester parfüm şişelerini tek tek denedikten sonra vereceğiniz karar kesinlikle doğru bir karar olmayacaktır.

 

 Bir başkasının verdiği tavsiye ile parfüm seçmeye kalkışmayın. Parfüm her tende farklı kokacaktır. Parfüm içerisindeki onlarca yağ ve esans her tende farklı bir tepkime vereceğinden bir kişide hoş duran bir koku sizde o kadar iyi durmayabilir. Bu yüzden orjinal parfüm tavsiyelerinden uzak durun kendinize en uygun parfümü seçmeye çalışın.

 

 Parfüm içerisindeki yağlar ve esanslar nedeniyle siz kokuyu teninize sıktıktan 15 dakika sonrasına kadar ilk koku teninizde kalacaktır. Bu ilk 15 – yarım saat sonrasında ise parfümünüzün gerçek kimliği ortaya çıkacaktır. Bu yüzden parfümünüzü iyi analiz etmeniz gerekmektedir.

 

 Bir outlet parfüm alarak denemelerinizi bu parfümler üzerinde gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image