X

Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyesi
Her yıl 14 Şubat yaklaştığında pek bir heyecanlı günler birbirini kovalar. Herkesi bir düşünce alır, acaba ne hediye alsam der dururuz. Hediye seçimi evet zordur, insan bir türlü karar veremez hep ya beğenmezse endişesi yaratır. Hele de bu sevgiliye bir hediyeyse işte orada daha bir ince düşünmek gerekli oluyor sanırım. Sevgi elbette değeri hediyelerle ölçülemez kıymette bir duygu.

Aslında sevginizi sıklıkla dile getirmek bile hediyelerin en güzelidir bunu biliriz evet ama yine de o günü anlamlandırmak, güzel bir hediye ile mutluluk katmak isteriz.Sevgililer Günü için en bilindik hediye; kırmızı güllerdir.O gün caddelerde sokaklarda her çiftin elinde deste deste kırmızı güller görüyoruz. Güller hoş olmasına hoş da maalesef ki artık en az heyecan uyandıran hediye oldular.Oysaki 14 Şubat'ta sevgiliye verilebilecek çok daha çarpıcı ve orjinal hediyeler var. Sevginizi ifade etmek adına sevgililer günü için seçenekler sunarak işinizi biraz kolaylaştırmak istedik.

Size önerebileceğimiz sevgililer günü hediyesi olarak kadınlar için tartışmasız en başta takı aksesuarları gelir, kadınların çoğu süslü veya sade her ne şekil olursa olsun aksesuarları çok severler. Pırlanta veya altın bir küpe, bir yüzük gibi değerli takıları tercih edebilirsiniz. Malum hayat şartları için de bütçenize uygun gümüş veya imitasyon takı seçenekleri de var bunları da tercih edebilirsiniz tabi ☺ düşünmeniz yeter ama değil mi.Özel tasarım kanvas tablolar, müzik kutuları, akrilik çerçeveler, fotoğraf kutuları ile hayatınızın en özel kadınına sürpriz yapabilirsiniz.

Kozmetik ürünler her zaman çok popüler olmuştur. Kozmetik sektörü seçenekleri ile oldukça avantajlı tercihler sunuyor. Eğer sevgiliniz makyaj yapmayı seviyorsa ruj, rimel, far paleti gibi seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bu konuda öyle geniş bir yelpaze de ürünler var ki, emin olun fazlasıyla işinizi kolaylaştıracaktır.Sevgiliniz bakımına düşkün biriyse, işte bir alternatif olarak güzel bir cilt bakım seti neden hediye olmasın.Sevgilinize veya eşinize her gün kullandığı parfümü alarak onu çok mutlu edebilirsiniz.

Ya da seveceğini veya ona yakışacağını düşündüğünüz güzel bir parfüm de oldukça güzel ve anlamlı bir hediye olabilir. Düşünsenize tercih ettiğiniz kokuyla bütünleşecek ve kokuyu sıktığında hep sizi düşünecek...Zevkine hitap edeceğini düşündüğünüz saat, gözlük gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.Sevgililer günü hediyesi hep kadınlar için değil elbette, erkekler için de önerilerimiz olacak tabi…

Erkekler kadınlar kadar olmasa da yine de hediye almaktan ve düşünülmüş olmaktan da içten içe hoşlanıyorlar aslında.Erkek arkadaşınıza ya da eşinize hediye alırken onun yaşam tarzını, alışkanlıklarını ve beklentilerini iyi analiz etmek işinizi kolaylaştırabiliyor.Önerilerimizin başında eğer sevgiliniz takı veya aksesuar takmayı seviyorsa şık bir kol saati, bileklik güzel bir hediye olabilir. Deri kemer veya isimli özel cüzdan da bakabilirsiniz. Kutulu hediye setleri, sweatshirt'ler, termos ve kupa bardaklar erkeğe sevgililer gününde alınabilecek hediyelerden sadece birkaç tanesi...

İş hayatında kullanabileceği tarzda gömlekler, kol düğmeleri, kravat modelleri, laptop çantası gibi ürünleri de hediye edebilirsiniz.Spora düşkün bir erkekle beraberseniz işiniz oldukça kolay. Çeşitli markaların sneaker seçenekleri, eşofman takımları iyi fikir olabilir.Bakımına düşkün bir partneriniz varsa parfüm çeşitlerinden birini de tercih edebilirsiniz.Bunların dışında yine sevgilinize ilgilendiği alanlarla ilgili bir hediye almayı düşünebilirsiniz.

Sevgiliniz fanatik bir taraftarsa tuttuğu takımın ürünleri onu çok mutlu edecektir.Eğer sevgiliniz video oyunu oynamayı seviyorsa ona oyun konsolu ya da oyun konsolu varsa sahip olduğu oyun konsolunun bir oyununu alırsanız onu oldukça mutlu edeceğinizi söyleyebiliriz.

Hepsi ve daha fazlası için en ucuz ve uygun sevgililer günü hediyeleri gumrukmallarisatisi.com sizleri bekliyor.

Aşk ile daima sevgiyle kalın...

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image