X

Tester Parfüm Nedir ? Orjinal ile arasındaki fark nedir ?

Tester Parfüm Nedir ? Orjinal ile arasındaki fark nedir ?
Tester Parfüm Nedir ? Satın Alınmalı ? Orjinal ile arasındaki fark nedir ? aklınıza takılan bütün soruların cevabını soru cevap kısmında bulacaksınız.

+Tester Parfüm Nedir ?

- Tester Parfüm bir deneme parfüm olup, parfüm markalarının müşterilerine kokuları denetmesi için yapılan parfümlerdir. Kokuları aynıdır.

+ Tester Parfüm Satın Almalımıyım ?

- Yüksek fiyat vermeye son. Sırf mağazada satılıp, jelatinli diye fazla para vermeye gerek var mı ? bu cevabı siz değerli müşterilerimize bırakıyoruz.

 

+ Tester Parfüm kokusu kalıcımı ?

- Tester parfümü üretiminde orijinal parfüm üretiminde izlenen aynı yol izlenip, esansların karışım yüzdeleri aynı oranlarda hazırlanır. Kokular, renk, sertlik, koku notaları orijinal ve tester parfümde aynıdır

 

+Tester Parfüm ile Orjinal Parfüm arasındaki Fark Nedir ?

-tester parfümler orijinal parfüm kutularında değil tester parfümler için özel olarak hazırlanmış tester kutusunda olur ve bu kutular orjinal parfüm kutularına  basit olurlar. Tester parfüm kutularının üzerinde tester, testeur, demoware, demonstrasyon testeur, not for sale gibi yazılar bulunur. Parfüm markalarına göre kutuların üzerinde yazılan yazılar değişkendir.

 

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image