Tester Parfüm Orjinal Mi?

Tester Parfüm Orjinal Mi?
Parfümler insanların en kıymetli süs eşyaları arasında yer alıyor. Hem kadınlarda hem de erkeklerde parfüm kullanma isteği her geçen gün artıyor. Artan talep doğrultusunda fiyatlarda da değişiklikler meydana geliyor.

 

 

İnsanların kaliteli ve güzel kokular almak için ayrı bir bütçe ayırmaları gerekiyor. Tester parfüm buna çözüm olarak insanların beğenisine sunuluyor.

 

 Hem deneyip alınacak olan parfüm hakkında karar verme şansı hemde uygun maliyette bir parfüm sahibi olma şansı yakalanıyor. Aynı zamanda tester parfümler firmaların orjinal parfüm satışlarına destek amaçlı ve tanıtımını yapmak için sunulmaktadır. Yani tester parfümler orjinaldir.

 

 Outlet Parfüm Orjinal mi? Hem tester hem de outlet parfüm orjinal parfüm kategorisinde yer alıyor. Outlet parfümler ambalajlarında kullanıma engel olmayacak şekilde hasar bulunan parfümlerdir. Yani orjinal fakat satışa sunulan ambalajları hafif şekilde zedelenmiş olur. İçerik olarak orjinaldir. Orjinal parfümlerden daha uygun bir şekilde tüketiciye sunulur.

 

 Yani outlet parfümler size hem daha az maliyet hem daha çok kalite getirir. Tester parfümlerle hemen hemen aynıdır. Tester ürünlerde genellikle ambalajların kapağı yoktur. Rahat kullanım ve test için bu şekilde sunulur. Orjinal parfüm hem ambalaj yönünden hem de içerik yönünden oldukça kaliteli ve zengindir.

 

 Bu yüzden tercih edilme olasılığı diğerlerine kıyasla çok daha yüksektir. Yeni bir parfüm almak istiyorsanız ilk olarak tester veya outlet parfümlerden almanız önerilir. Böylelikle deneme sürecini daha az maliyetle geçirmiş olursunuz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image