Outlet Parfüm ve Çeşitleri

Outlet Parfüm ve Çeşitleri
Tepe, kalp ve dip noktalarında farklı koku ve esansları içeriğinde bulunduran tester parfümler çeşitli bitkilerin özlerinden imal ediliyor. İçerisinde gül, zambak, açelya ve akasya gibi farklı çiçeklerin kokuları yer almaktadır.Bunun yanı sıra biberiye, yeşil mandalina ve bergamot gibi koku çeşitleri ise genellikle erkek parfümlerinde karşımıza çıkıyor. Diğer seçenekler arasında unisex parfümlerde de sıklıkla tercih edilen siyah orkide ve sandal ağacı kökleri de mevcuttur.

Outlet Parfümler Ve Kullanım Avantajları

 

Birçok farklı aromatik kokuyu bünyesinde barındıran tester parfüm çeşitleri hem erkeklere hem de kadınlara yönelik seçeneklere sahip. Gün boyu kalıcı koku sağlayan bu özel ürünlerin fiyatları da satın alma kolaylığı sağlıyor.

 

 Outlet Parfümler ve Satın Alma Avantajları

 

 Beğenilerin outlet parfüm ürünleri önce favorilere sonra sepete eklenerek kısa sürede sipariş edilebilir. Kredi kartı kullanan kişilere 3 aya varan indirimler de sunuluyor. Kart kullanmayan ama yine de alışverişini internet üzerinden yapmak isteyenlere kapıda ödeme imkanı da sunuluyor.

 

 Orjinal Parfümler ve Kullanımı

 

 Direkt olarak cilde temas etmesinde hiçbir sakınca bulunmayan orjinal parfüm kokuları aynı zamanda kıyafetlere de sıkılabilir. Her bütçeye uygun olan bu parfümler küçük, orta ve büyük olan versiyonları çok az fiyat farkı ödenerek satın alınabilir. Çeşitli kampanyaların içerisinde deodorantı ile beraber satılan parfüm çeşitleri de mevcuttur. Kokusu saatlerce ilk sıkıldığı andaki gibi yoğun bir şekilde kalır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image