Verimli Parfüm Kullanımı

Verimli Parfüm Kullanımı
Hepimiz parfüm kullanıyoruz bu farkına varmadığımız bir ihtiyaç oldu.Hatta o kadar ileri gitti ki çoğu kişi için parfümü parmak izi haline geldi.Parfüme ciltlerin farklı tepki vermesi neticesi kullanıcılar tenlerine en uygun parfümü buluyor ve aslında pek fazla da değiştirmiyorlar.Aynı parfümü farklı tenler üzerine uyguladığımızda iki farklı koku hissetme ihtimalimiz oldukça fazla.Madem tester parfüm artık hayatımızın değişmezleri arasına girdi o zaman nasıl kullanılmalı ve nerelere uygulanmalı.

 Azami fayda için parfüm uygulama noktası;

 

 Parfüm testi için mutlaka kullanmamız gereken vücut bölgemiz elimizin üstü olmalıdır.Denemek istediğimiz outlet parfüm testi için tenimizin en çok kan dolaşımı olan bölümünde bize en başarılı tecrübe imkanını sağlayacaktır. Çünkü kan dolaşımının yüksek olduğu yerlerde vücut ısısı fazla olacağından esansın daha belirgin hissedilmesini sağlayacaktır.Boğazımızda şah damarımızın olduğu bölge bileklerimizde nabız bölgemiz dirseklerimiz ve dizlerimizin iç tarafları deneme noktalarıdır.

 

 Parfümde daha uzun süreli kalıcılık nasıl sağlanır?

 

 Eğer amacınız gün boyu kalıcı bir parfüm uygulaması ise size önerimiz ciltte oluşturacağınız esans kaplamasıdır. Açıklamak gerekirse duş aldıktan sonra kullanacağımız vücut koruyucu kozmetiklerden sonra aynı parfümün çeşitli biçimlerini kullanarak cildimiz üzerinde oluşturacağımız esans tabakası bize istediğimiz kalıcı kokuyu sağlamakta oldukça etkili olacaktır.Tabi bu arada mutlaka orjinal parfüm kullanılmalı. Bazı insanların tenleri yaratılıştan gelen özellikleri nedeniyle daha fazla asitiktir bu sebeple parfüm çok çabuk buharlaşır ve kalıcılık süresi kısadır.

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image