X

Victor Rolf Bonbon Edp Kadın Parfüm

Victor Rolf Bonbon Edp Kadın Parfüm
Çocuk masumiyeti içinde kadınsı bir koku Victor Rolf Bonbon... Tatlı, sıcak ve duyuları harekete geçiren içeriği ile yoğun şımartıcı bir koku. Viktor Rolf Bonbon; Pembenin en güzel tonunda zarif bir kurdele tasarımı gibi adeta bonbon şekeri formunda şişesiyle bütün dikkatleri üzerine çekmiştir. Her yönü ile bir şölen yaşatan parfüm sayesinde feminen ve iddialı bir kokuyla imzanızı farklı tarzınızı yansıtacaksınız.

Victor Rolf Bonbon Edp Parfüm Özellikleri:

Lüksün zarafeti ve zengin notaların birbiriyle olan uyumu ile yeni bir karşı koyulamaz şekerli bir his.

Üst Notalar: Mandalina, şeftali ve portakal.

Orta Notalar: Karamel, portakal çiçeği, yasemin.

Alt Notalar: Guaiac ahşabı, sedir, kehribar, sandal ağacı.

Victor Rolf Bonbon Edp notalar arasındaki mükemmel uyumu ile sizleri derinden etkileyecek. Koku; Tepe notasında portakal ile mandalinaya şeftalinin eşlik etmesiyle birlikte narenciyeler ile giriş yapmakta. Kalp notasında ise yasemin, karamel ve portakal çiçeği ile uyumlu akışkanlıkla devam etmektedir.

Dip notasında ise sandal ağacı, Guiac ahşabı ve sedirin de katılımıyla bu orijinal koku hayatınıza farklılık getirecektir. İçerisinde bulunan mandalina, portakal ve şeftali aromasıyla meyve kokularını harmanlarken aynı zamanda karamel, kehribar ve yasemin çiçekleri ile de dişiliği vurguluyor.

İçinde ki çocuğu kaybetmeden yaşayan kadınların en uygun parfümü kesinlikle Victor Rolf Bonbon.Yoğun esansların rahatlatıcı bir karışım haline dönüştüğü, girdiğiniz ortamlarda ne kadar harika olduğunuza dair iltifatlar alacağınız, şeker tadında pembe bir dünya.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image