Atelier Cologne Poivre Electrique Edp Unisex Parfüm

Atelier Cologne Poivre Electrique Edp Unisex Parfüm
Dünyaca ünlü aromatik parfüm markası olan Atelier Cologne kurucuları Sylvie Ganter ve Christophe Cervasel'in Asya ve Orta Doğu'ya yaptıkları sayısız gezi sonucundan ilham alarak tasarlanan, Poivre Electrique diğer Atelier koleksiyonu gibi bölgenin doğal güzelliği, insanları ve geleneklerinden etkilenmiştir. Bu etkiyle en değerli hammaddeler seçilmiş ve özenle tasarım yapılarak güzellik ve zerafetin en ince noktaları sunulmuştur.

Atelier Cologne Poivre Electrique Parfüm Özellikleri

Poivre Electrique kadınlar ve erkekler için odunsu baharatlı koku grubuna ait bir parfüm olarak 2016 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Atelier Cologne şişe tasarımı ile oldukça sade ve dikkat çekicidir. Poivre Electrique Parfüm için tasarlanan şişe camı modernliği ve saflığı yansıtan beyaz renklidir. Altın renginde kapak, parfüm içeriği için özenle seçilmiş bileşenlerin değerine saygı gösterir niteliğindedir. 

Üst Nota: Siyah biber, Pembe Biber, Acı Portakal. 

Orta Nota: Türk gülü, Yenibahar, Olibanum. 

Alt Nota: Sedir, tütsü, Sandal Ağacı. 

İçerisinde baharat olarak karabiber ve kırmızı biber bulunan koku doğunun oryantal yansımalarını hatırlatıyor. Doğunun sokaklarında dolaşıyormuş hissiyatı sunan kokuyla uzun bir yolculuk. 

Üst notada kan kırmızısı portakalın acımsı nefes kesen kokusu ile bulunuyor. Bu kokuyu takiben orta nota olarak baharatlar, taptaze gül kokusu ve nefis bir tütsü kokusunun muhteşem birlikteliği bulunuyor. Alt notada ise cezbedici kokusu ile sedir, tatlı ve odunsu kokusu ile sandal ağacı bulunuyor. 

Poivre Electrique çok uzun süreli bir kalıcılığa ve oldukça kuvvetli yoğunluğa sahiptir. Siyah ve pembe biberin çok iyi harman oluşuyla saatlerce güçlü, kalıcı bir biber kokusu hissedilir. 

Etkileyiciliğe sahip Poivre Electrique ile bulunduğunuz ortama baharatlı kokunuz oldukça etki sunar. Temiz, taze, oldukça canlı ve derin bir biber kokusuna yüksek bağımlılık kaçınılmazdır. Uzun ömürlü bu kokuyu, tüm mevsimler rahatlıkla seçebilirsiniz. 

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış sıcak veya soğuk fark etmeden günün her saatine uyumlu bir kokudur. Baharatlı akorlar ve dengeli bir biber kokusu ile odunsu sandal ağacı ve tütsünün muhteşem uyumu ile Poivre Electrique Edp her sosyal ortam için tercihiniz olabilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image