X

Bond No 9 Madison Avenue Edp Unisex  Parfüm

Bond No 9 Madison Avenue Edp Unisex  Parfüm
Bond No 9 Madison Avenue; Sarhoş edici, kadınsı ve çok seksi. Madison Avenue 2016'da parfüm dünyasına katılmıştır. Kokunun kendisi, modacıların uzun zamandır tercih ettiği ve kendine özgü unutulmaz bir couture imzasına sahip olan kadınlar için odunsu yosunlu notalara sahip, enerjisi yüksek gündüz buketi.

Bond No 9 Madison Avenue Edp Unisex  Parfüm Özellikleri: 

Üst Notaları: Çıtır Elma, Portakallı Bergamot, Böğürtlen.

Orta Notaları: Gül, Yasemin ve Manolya.

Alt Notaları: Paçuli, Pralin ve Ambroksandır. 

Pırıltılı meyveli üst notaları enerji seviyenizi otomatik olarak yükseltir. 

Sonra gelen kalp notaları ile zengin bir gül buketi tadı. İpek kaşmir yumuşaklığı parıltılı yasemin ve saten kadar pürüzsüz manolya harmanı ile büyüleyici. Pasta şekeri tadında pralin ve kremsi dokunuşlarla, parlayan son dokunuş.Zengin içeriğiyle narenciye, odunsu, yosunlu koku cinsi olan taze bir şipre. 

Dünyanın ilk alışveriş kokusu. New York’un en ünlü butiklerinin yer aldığı caddesi Madison Avenue caddesinden esinlenildi. Yüksek enerjili buketi, moda ikonlarının uzun yıllardır vazgeçemediği çarpıcı odunsu, yosunsu turunç kokularıyla birleşiyor. Koku ilk girişte böğürtlen, elma ve bergamotla dans ediyor.

Kokunun akışkanlığı gül, manolya ve yasemin ile devam ediyor. Baz, paçuli, pralin ve ambroksan ile büyüleyici harman sona eriyor. Madison Avenue tatlı, meyveli ve çiçeksi bir keyiftir. Bu uzun ömürlü parfüm, gün boyu güzel kokusuyla sizi sarmalayabilir. İlkbaharda, taze açan çiçekleri sanki üzerinize giymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. 

Bond No 9 Madison Avenue kremsi bir parfüm olarak yoğun kalıcılığa sahiptir. Dört, beş fıs yeterince etki bırakacaktır. Uzun süreli kalıcılığı ile öğleden sonra, akşam vaktine, soğuk havalara ve sonbahar ve ilkbahar arası serin havaya uygunluğu ile tercih edilebilir.  Sosyal ortamların, dış mekan davetlerin ve kokteyllerin vazgeçilmezi olabilir.

Aromalarının katman halinde oluşu ve akışkanlığı ile gece davetlerinin tercihi olabilir. Yüksek tatlılık veren kremsi meyveler ilk anda dışarıya karşı güçlü bir fark edilirlik sunuyor. Mükemmel, günün her anına uygun günlük koku.Yumuşak, kadınsı, seksi ve sofistike.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image