Bvlgari Jasmin Noir Edp Kadın Parfüm

Bvlgari Jasmin Noir Edp Kadın Parfüm
Bvlgari Jasmin Noir; Parfüm dünyasının eşsiz çiçeklerini saf ve zengin notalarla bütünleştiren, yüce bir çiçek buketidir.Çiçeksi ve odunsu kokuların karışımı ile ortaya çıkan efsane bir kokudur.Eşsiz kokusu, parlak, harika şık tasarımlı şişe görünümüyle, pürüzsüz gold rengi kapağı ile oldukça gizemli ve ilgi çekicidir.

Gizemli, elegan ve bağımlılık yapan, beyaz çiçeğin kendisi kadar zarif kokusu ile yaseminin yıldız şeklindeki çiçeğinin saflığı, saten badem sütüyle yüceliyor ve yeşil sapın canlı notaları ile aydınlanıyor.

Bvlgari Jasmin Noir Edp Parfüm Özellikleri:

Çiçeksi, Odunsu koku grubuna ait bir parfümdür.

Üst Notalar: Yeşil akorlar, lotus ve gardenya.

Orta Notalar: Portakal çiçeği, yasemin.

Alt Notalar: Beyaz misk, badem, tonka fasulyesi, meyan kökü.

Koku taze ve canlı notalarla yaseminin ilk çiçeksi ipuçlarını veriyor. Tertemiz yasemin ve pürüzsüz bademin süt aksanlarıyla bir çiçeksi kalp. Duyarlı, zengin ve büyüleyici. Paçuli’nin yoğunluğu, sarı ağaçların rezonansı ve Tonka Fasulyesi’nin bağımlılığı gizemli, sıcak ve pudramsı bir hava yaratıyor.

Tüm notalarında eşsiz bir yasemin kokusu ve parlaklığını yansıtan parfüm, benzersiz ve harika parıltısı ile enerjiyi en üst seviyeye çıkarmaktadır. Şık dizaynı ile benzersiz bir görünüme sahip olarak göze de hitap etmektedir.

Keskin ama ağır olmayan kokusuyla, kadınsı ve şehvetli kişiliklerini göz önüne çıkarmak isteyen kadının muhteşem uyumu. Bu parfümle geçtiğiniz ortamlara buram buram kokan gizemli, naif bir iz bırakmanız kaçınılmaz. Ayrıca bağımlılık yaparak aynı zamanda harika ambiyans yakalayacaksınız.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image