Calvin Klein Euphoria Edp Kadın Parfüm

Calvin Klein Euphoria Edp Kadın Parfüm
Egzotik meyveler ve baştan çıkarıcı çiçek notalarının kontrastı işte büyüleyici kokusuyla Calvin Klein Euphoria. Keşfedilen yeni özgürlüğün ilhamıyla yaşanan bir hayal diyor Calvin Klein ve adeta sonu olmayan bir yolculuğa çıkarıyor. Oldukça egzotik bir parfüm olarak tanımlanan Calvin Klein Euphoria, hem görünümü hem de kokusuyla etkileyicidir. Provakatif, seksi, duygusal, şık işte büyüleyici Calvin Klein Euphoria tanımı.

Calvin Klein Euphoria Edp Kadın Parfüm Özellikleri:

Parfüm Oryantal koku grubuna aittir.

Üst Notalar: Nar, ahududu, şeftali, hurma, çarkıfelek.

Orta(Kalp)Notalar: Siyah orkide, lotus ve manolya.

Dip Notalar: Menekşe, kehribar, silhat, vanilya, maun ve misk.

Baş döndürücü cazibesini, içermiş olduğu çiçek notalarından almakta. Enerjik beyaz hanımeli çiçeği ile ustaca uyum sağlayan, göz kamaştırıcı orkide ve manolya notaları Euphoria’nın esansındaki taze nilüfer çiçeğinin çiçeksi özüne feminenlik ve gizem katıyor. Baş döndüren aynı zamanda hafif ve şehvetli finale yaklaşırken, beyaz sandal ağacı, el değmemiş sıvı kehribar ve bailey's in cezbedici kremsi uyumu ile harmanlanıyor.

Kendine has ve eşsiz kokusu ile girdiği ortama imzasını atmak isteyen kadının eşsiz kokusu. Kendine güvenen ve sofistike kadının etkileyici parfümü. Euphoria içerisindeki meyve notaları, parfümü seksi ve çekici kılıyor. Değişik ve farklı olmayı seven kadınlara çiçek özleri ile adeta harika bir deneyim yaşatmayı vaad ediyor. Günlük kullanıma ve her cilt tipine uygunluğu onu ideal bir parfüm yapıyor. Calvin Klein Euphoria parfümü ile hayallerinin peşinden giden kadınlardan birisi de siz olabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image