X

Carolina Herrera 212 Sexy Men Erkek Parfümü

Carolina Herrera 212 Sexy Men Erkek Parfümü
Caroline Herrera 212 Sexy Men, genç tarz sahibi ve şehirli erkeklerin parfümü olmaya aday bir kokudur.

Carolina Herrera 212 Sexy Men  Erkek Parfüm Özellikleri 

212 Sexy Men, erkekler için baharatlı, ferah koku grubuna ait bir parfümdür. 212 Sexy Men , 2006 yılında parfüm dünyasına sunuldu. 212 Sexy Men, Alberto Morillas ve Rosendo Mateu tarafından tasarlandı. 212 Sexy Men, tüm koku kombinasyonlarının çiçeksi, baharatlı, odunsu, oryantal ve turunçgil harmanlarının enerjik bir sunumu. 

Üst Nota: bergamot, yeşil notalar ve mandalina. 

Orta Nota: biber ve kakule. 

Alt Nota: sandal ağacı, misk, vanilya, amber, gaiac ağacı. 

212 sexy men mandalina ve bergamot ile belirginleşen enerjik bir tazelik. Biberle harmanlanmış ve karışmış kakule ile çiçeklerin yapraklarına ait notalar zarif ve baharatlı bir koku hissiyatı. 

Kakuleyle harmanlanmış biber ve çiçeklerin taç yapraklarına ait notalar zarif ve baharatlı bir çekicilik yaratıyor. Vanilya ve miskle harmanlanmış odunsu alt notalarla da erkeksilik dışa vuruluyor. Şişenin açılışı ve kapanışı patlıcan bileşeni ile bezendiği ve koyu pembe tonlarının duyusal karakterini tamamlayan güç, dayanıklılık ve kalite duygusu veriyor. 

Erkekliği ve masumiyeti bir arada tutan kokusu ve hazzı ile büyük bir etkileyiciliğe sahiptir. Mistik ve baş döndürücü kokusu ile parfüm sadece genç erkeklerin değil kendini daima genç hisseden erkekpler tarafından da ilgi çekici bulunuyor. Carolina Herrera 212 Sexy Men parfümü ile cazibenizi yeniden keşfedeceksiniz.

Birçok erkek kendini kalabalık ortamlarda ilgi çekici ve seksi olarak görmek ister. Tüm sosyal ortamlarda sadece kokunuz ile ilgi çekmeniz mümkün olacaktır. Koku ilk başta inanılmaz bir etki yaratır. Günde istenildiği kadar tazelenebilir bir forma sahiptir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image