X

Giorgio Armani Si Passione Edp Kadın Parfüm

Giorgio Armani Si Passione Edp Kadın Parfüm
Giorgio Armani'nin cesur ve feminen kadınlar için yarattığı Sì Passione ile tutkularınızı serbest bırakmaya hazır mısınız? Giorgio Armani'nin eşsiz klasiği Sì parfümünün güçlü bir şekilde yeniden yorumlanması olan Sì Passione, karşı konulmaz bir zarafet, güç ve bağımsızlık karışımı olarak Armani'nin kadınsı parfümlerinin kişiliğine yeni bir boyut getiriyor. Kendine güvenen bir kadın için yaratılmış, evet demeye cesaret eden yoğun ve eşsiz bir koku.

Koku Özellikleri:

Üst Nota: Pembe biber, armut, kuş üzümü, greyfurt. 

Orta Nota: Gül, yasemin, kediotu, ananas.

Alt Nota: Sedir ağacı, vanilya, amber ağacı, paçuli.

Si Passione; Çiçeksi, meyveli koku grupta gösteriliyor.

Kırmızı bir şişeyle çevrili gerçek bir özgüven sembolü gibi adeta. Si'nin ikonik notası kuş üzümü etrafında, Sì Passione; yoğun vanilya, açan güller, güneş çiçeği ve yasemin çiçeğini bir araya getirerek feminenliğin gücünü ve zarafetini aynı anda yansıtan baştan çıkarıcı, meyvemsi çiçeksi bir koku. Devamında kremsi vurgular yapılmış.

Çiçeksi - meyveli harman içinde gül, yasemin ve ananas algılanmakta. Buna pudralı kokan kediotu katılıyor. Şekerli vanilya ve kremsi paçuliyle sona geliniyor.Parfümün kalbinde ise sedir ağacı ve modern ambersi-odunsu Orcanox ile koku karakter ve olgunluk kazanıyor.

Giorigio Armani Si Passione; yüksek tatlılık barındırdığı için tene dengeli sıkılmalıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmadan önce, ilk anda yüksek bir fark edilirlik yapıyor. Özellikle sonbahar - ilkbahar gibi mevsimsel geçiş dönemlerinde çok daha uygundur.

Geçiş mevsimler iklimi olan akşam tatlı serinlik saatlerine ve soğuk havalara uyacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende şekerli ve kremsi yapısıyla gün boyu kalıcılık sağlayarak kokuyu tüm gün hissetmenizi sağlar. Dış mekan davet ve kokteylleriniz için ve gece eğlencelerinin vazgeçilmezi olabilecek oldukça uygun kullanılabilirliği ile tercih edebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image