Hoş Kokmak Önemli! Farkında Mısınız?

Hoş Kokmak Önemli! Farkında Mısınız?
Eşinizin, sevdiklerinizin, iş arkadaşlarınızın yanında hoş kokmak varken, neden itici olasınız? Bazen parfüm kullanmak, keyfi bir hareketten çok gerekli bir durum olabilir. Ter kokmak yerine, parfüm kullanarak daha temiz ve ferah kokmak uygun bir hareket.

 

 

 Kişinin kendi kokusunu önemsemesi, toplum içinde daha rahat ve özgüvenli olmasını sağlar. Özellikle de yaz mevsiminde daha çok ihtiyaç duyulan şey orjinal parfüm olarak bilinir. Replika parfümlerin kokusu, kısa sürede kaybolduğundan bu tarz parfümleri kullanmak daha uygun.

 

 

 Parfüm Seçimi ve Bilinmesi Gereken Diğer Önemli Konular

 

 Parfüm seçimi çok önemlidir. Öncelikle kullanılacak olan parfüm kişinin tarzını yansıtmalıdır. Cilde ve kişinin yaşına uygun olmalıdır. Örneğin, baharatlı kokular esmer kişilerde kalıcı olurken, beyaz tenlilerde kalıcı olmayabilir. Hangi kokunun teninize uygun olduğunu anlamak için tester parfüm ile fikir edinebilirsiniz.

 

 Seçtiğiniz parfümün kalıcı olmasının en önemli kuralı ise, temiz bir cilde sahip olmanız gerektiğidir. Daha güzel kokmak, parfümün etkisini artırmak ve kalıcılık için temiz cilt şart. Sitemizdeki outlet parfüm seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.

 

 Parfüm Konusunda Yapılan Hata!

 

 Parfüm kullanırken en büyük hatalardan biri de, bolca parfüm sıkmak. Kişinin burnu, kokuya alıştığından koku eşiği düşer. Parfümü az sıktığınızı düşünebilirsiniz, çevrenizdekiler ne derecede sıktığınızı daha iyi fark eder. Taze ve yenilenmiş bir koku için uygun miktarda parfüm sıkmak önemlidir.

 

 Parfüm seçimi kişiliğinizi yansıtır. Kişiliğinizi yansıtmanın ve özgüveninizi bir kat daha artırmanın başka bir yolu daha var! Parfüm kullanmak!

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image