Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge Parfüm

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge Parfüm
Parfüm dehası Francis Kurkdjian imzası taşıyan Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait, adını kristallerin kırmızıya dönmesi için gerekli olan 540 santigrat dereceden alıyor. Baccarat Rouge 540 şiirsel notaların bir araya geldiği yoğun ve imza bir kokudur. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait, oldukça şık ve zarif görünümlü küp şeklinde kırmızı şişesi ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait Edp Parfüm Özellikleri: 

Üst notalar: Acı badem ve safran.

Orta notalar: Mısır, yasemin ve sedir.

Alt notalar: Misk, odunsu notalar ve amber.

Francis Kurkdjian her zaman parfümlerinde özel notaları en iyi şekilde bir araya getirmeyi başarmıştır. Üst notalarında çiçeksi yasemin özleri ve görkemli safran harmanlanıyor, orta notalarda amber özleri ise alt notalarda sedir ağacının hafif odunsu yapısı ile buluşuyor.

Gün yüzüne çıkan duygularınızla birlikte yıldızlı bir gecede ılık esen rüzgara kendinizi bırakmak isteyeceksiniz. Bu parfüm içerisinde enerji verici narenciyenin fresh kokusu, zarif yasemin kokusu, lüks safran kokusu, neşeli adaçayı kokusu, büyüleyici amber kokusu, odunsu meşe kokusu ile cazibeli sedir ağacı kokusu buluşuyor.

Şiirsel imgelerin bir araya geldiği bu koku ruhunuzu okşayarak, kalbinizin en derin yerinde kalan gizlenmiş duygularınız uyandıracak.Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait her ne kadar kadın parfümü başlığının altında sıkça rastladığımız parfümlerden biri olsa da erkek kullanıcılarının da fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Kadınların da erkeklerin de rahatça kullanabileceği bir parfüm çünkü ne çok feminen, ne de çok maskülen bir yapısı var; uniseks bir parfüm. Sonbahar ve kış mevsimlerine daha çok uyum sağlayacağını belirtmek de fayda var. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait, kadın ve erkek fark etmeksizin herkesin hayatında en az bir defa çıkması gereken nefes kesici bir yolculuğa davet ediyor.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image