Neden Outlet Parfüm

Neden Outlet Parfüm
Kişisel bakımına dikkat eden herkes için güzel kokmak önemlidir. Bu nedenle kişisel bakım ürünlerinde ilk planda parfümler gelmektedir. Kadın, erkek herkesin kendine özel olarak seçim yaptığı büyülü bir kokusu bulunmalıdır. Ancak parfüm dünyasının sunmuş olduğu seçenekler o kadar fazladır ki seçim yapmak oldukça zordur. Uygun parfümü ararken bazı ufak noktalara dikkat edilirse hem ekonomik hem de büyülü bir koku bulmak kolaydır.

 Parfüm Seçerken

 

 Öncelikle kendinize özel bir marka belirlemek istiyorsanız başkalarının tavsiyesi ile parfüm almayın. Çiçek ya da baharatlı olmasına karar verdikten sonra parfümlerin içeriği üzerinden bir kaç seçim belirleyin. Parfüm kapağından koku tespiti yapılamaz bunu unutmayın. Deneme mutlaka tende yapılmalıdır. Tester parfüm numunelerinden teninize uygulayın ve bir süre bekleyin. Kokunun biraz dağılmasından sonra karar verin.

 

 Beğendiğiniz kokuların mutlaka orjinal ürünlerini kullanmak önemlidir. Aksi taktirde cildinize zarar verebilecek içeriklerde ürünlerle karşılaşılabilir. Fakat bazı markaların orjinal parfüm fiyatları oldukça yükse olabilir. Bu durumda daha ekonomik olan outlet parfüm almak en doğru karar olacaktır. Orjinali ile outlet arasındaki fark daha ekonomik olan parfümler olarak bilinir. Aynı markanın hafif defolu ürünleri olup, koku formülü aynıdır. Aynı şekilde dolum yapılmaktadır. Şişelerde bulunan küçük defolar nedeniyle outlet mağazalarında satışlarına izin verilir. Bu nedenle de birçok kişi tarafından marka parfümde outlet ürünler tercih edilir.

 

 Hafif bir defosu bulunan outlet ürünler bu nedenle çok daha uygun fiyatlarla satılmaktadır. Outlet mağazalarında bulabileceğiniz marka parfümleri bu şekilde uygun fiyatlara almak mümkündür.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image