Neden Tester Parfüm Alınmalıdır ?

Neden Tester Parfüm Alınmalıdır ?
Tester parfüm şirketleri, müşterilere ürün satarken, ürünün kokusunu denemek için özel olarak yapılmış parfüm örnekleri sunar. Her parselin bir parfümü var. Bu parfümler, aynı şişeye sahiptir ve orijinaliyle aynı kokuyu alır. Dilediğiniz zaman outlet parfüm standlarını da inceleyebilirsiniz.

Neden Tester Parfüm Ürünü Almalısınız?

 

 Bugün dünyada, özellikle de ülkemizde alım gücünü azaltan tüketiciler; orijinal tester parfümını almaya başladılar, çünkü orijinal ürün çok daha pahalıydı. Çünkü kokunun rengi ve sabiti açısından, kokunun aynı veya hatta % 5 şeffaflığı ile üretilen bu parfümler alışveriş için makul bir seçim gibi görünmektedir.

 

 Tester Parfüm Nereden Alınır?

 

 Tester parfüm satan pek çok site var. Bununla birlikte, tester parfüm sattığını iddia eden bazı şirketler, web sitelerinde ad tester altında parfüm kopyaları satmaktadır. Bu nedenle, tanıdığınız ve güvendiğiniz bir şirketten satın almanız yararlı olacaktır. Tester parfüm tedarikçinizi tatmin ederken değiştirmemelisiniz.

 

 Ucuz Tester Parfümlere Güvenmeli Misiniz?

 

 Tester parfüm hali hazırda orijinal üründen % 70-80 daha ucuzdur. Bu nedenle, parfüm test cihazlarının fiyatları, orijinal parfüm ile karşılaştırıldığında çok uygundur. Ayrıca çoğu ucuz ürünün, genellikle testerın ruhunda olduğu bir kalite sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Testerdan aldığınızı düşündüğünüz parfüm bireysel veya kesin kopyalar olabilir.

 

 Gerçek Tester Parfümleri Sahte Ürünlerden Nasıl Ayırt Edebilirsiniz?

 

 Gerçek tester, test cihazları için bir kutuda parfüm. Bu kutular, daha basittir ve satış amaçlı değildir, sadece orjinal parfüm için minyatür hale getirilmiştir. Kutuda test parfümü bulunan şişe, orijinal test ediciyle aynıdır. Şişe veya kokuda hiçbir fark görmeyeceksiniz. Sadece şişede veya kutuda olduğu gibi aşağıdaki etikete yazar. Bazı parfümler kapaklı, bazıları kapaksızdır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image