Orijinal Parfüm Nedir ?

Orijinal Parfüm Nedir ?
Orijinal parfüm, bizzat bir parfüm firması tarafından üretilmiş olan yüksek kaliteli ürünlerdir. Bunlar, belli bir kalite çizgisiyle üretilirler. Ve onları diğerlerinden ayırmak için bazı özellikler vardır. Örneğin orijinal bir parfüm şişesi hologram etiketi ile satışa sunulur. Bu etiket orijnaldir ve kesinlikle sahte parfümlerde kullanılmaz.

 

 

 Bunun yanı sıra orijinal parfümlerin kutuları, özel bir tasarıma sahiptir. Sahte parfüm kutuları mat ve kötü bir görünüm arz eder. Orijinal parfümler, kalıcılığı yönünden de ayırıcı özelliklere sahiptir. Bu parfümler vücut ısısıyla temas ettikçe kokusunu yaymaya devam eder. Uzun süre etkisini yitirmez.

Parfüm Ürünleri Arasındaki Farklar Nelerdir?

 

Parfümler günlük yaşamın bir vazgeçilmezidir. Her zevke ve tercihe uygun şekilde üretilen parfümler, bazı başlıklar altında satışa sunulurlar. Örneğin orjinal parfüm ile diğer parfüm çeşitleri farklı özelliklere sahiptir. Bunlar arasındaki farkların bilinmesi, parfümlere bilinçli yaklaşmayı sağlar.

Tester Parfüm Nedir?

 

 Bir tester parfüm, isminden de anlaşılacağı üzere bir parfümü deneme amacıyla üretilir. Bu parfümler de yapı itibariyle orijinaldir. Firma tarafından deneme amacıyla üretilirler. Genellikle kapaksız olarak piyasaya sunulurlar. Orijinal parfüm şişesine doldurulmaz. Daha küçük ve farklı şişelere sahiptir. Üzerinde "satılmaz" ibaresi yer alır.

 

 Outlet Parfüm Nedir?

 

 Piyasada outlet parfüm olarak anılan parfümler de orijinal parfümler arasındadır. Bunların üretimi sırasında şişesinde veya kutusunda ufak bir hata meydana gelmiştir. Bu nedenle piyasaya daha uygun fiyatlarla sunulurlar. İçeriklerinde hiçbir sorun yoktur.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image