Orjinal Parfüm Gümrük Malları

Orjinal Parfüm Gümrük Malları
Gümrük malları en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Çok fazla kişi bu ürünler sayesinde dilediği kalitede ürün satın almaktadır. Gümrük malları uzun süre kullanım imkanı oluşturan kalıcı parfüm kategorileri hazırlamaktadır. Aynı zamanda bu ürünler şişe tarzı ve notalarının içeriği bakımından da en kaliteli ürünler olarak gösterilmektedir.

Orjinal Parfüm Gümrük Malları

Gümrük malları en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Çok fazla kişi bu ürünler sayesinde dilediği kalitede ürün satın almaktadır. Gümrük malları uzun süre kullanım imkanı oluşturan kalıcı parfüm kategorileri hazırlamaktadır. Aynı zamanda bu ürünler şişe tarzı ve notalarının içeriği bakımından da en kaliteli ürünler olarak gösterilmektedir.

 Son zamanların beğenilen kokularının tamamı gümrük malları siteleri üzerinde yer almaktadır. Hazırlanan bu notalar sayesinde gün boyu tazelik hissi yaşamak mümkündür. Sevilen parfüm çeşitleri de orjinal parfüm listelerinde yer alır. Gerçek koku arayanlar için hazırlanan parfüm kategorileri son zamanların en popüler ürünlerinden oluşmaktadır.

 Orjinal parfüm ürün çeşitlerinde hem kadın hem de erkek pek çok ürün bulunmaktadır. Ucuz parfüm çeşitleri ile beraber kişiler kendilerine en çok yakışacak ürünü satın almaktadır. Orjinal markaların üretimleri ile hazırlanan bu parfümler barkodlu olarak teslim edilmektedir. Birbirinden eşsiz koku üzerinden çok fazla kişi kendi tarzın bulmaktadır. Koku içeriklerinde herhangi bir alerjen bileşen yer almamaktadır. Tamamen sağlıklı ve güvenli paketlenen ürünlerdir.

 Eau De Parfüm Ne Demek?

 Parfüm çeşitleri farklı nota içeriklerine sahiptir. Aynı zamanda parfümlerin her birinin kalıcılık seviyeleri de değişmektedir. Ucuz parfüm alışverişlerinde genellikle kalıcılık oranı yüksek olan ürünler tercih edilmektedir. Eue de yazılı parfümler kalıcılık oranı en yüksek ürünler olarak bilinmektedir.

 Yaklaşık 4 ila 6 saate kadar kalıcılığı bulunan bu ürünler en çok tercih edilen parfüm çeşitleri arasında yer almaktadır. Özellikle gümrük parfümlerinde satışa çıkarılan bu parfümler zamanın ötesinde bir deneyim yaşatmaktadır. Tüm markalara ait parfümlerde de bu kalıcılık seviyesinde ürünler üretilir.

 Creed Aventus Parfüm

 Creed aventus parfüm erkek parfümü kategorilerinde bulunmaktadır. Satışa çıkarılan bu koku diğer parfümlerden farklı bir aromaya sahiptir. Notaları eşsiz bir düzeyde hazırlanmaktadır. Koku olarak kaliteli kokan ürünlerden biri şeklinde kendisini göstermektedir.

 İçeriğinde ananas ve dumansı bileşenler yer alır. Bu sayede hem romantik hem de çekici bir tarza sahiptir. Dört mevsimde de kullanılan bu parfüm erkek parfüm kalitesini göstermektedir. Çok fazla yaşta insanın tercih ettiği bu parfüm en çok satanlar listeleri içerisinde de uzun süredir bulunuyor.

 Wictoria Secret Parfüm

 Victoria's Secret kokusu kadın parfüm kategorilerinin en sevilen ürünlerinden biridir. Özellikle hafif ama kalıcılığı yüksek olan bu parfüm sayesinde kişiler kendilerini gün boyu ferah hissetmektedir.

 Orjinal parfüm notaları ile hazırlanan bu koku içerisinde misk, vanilya, mor tutku meyvesi, Hindistan cevizi, şakayık, orkide ve beyaz zambak içermektedir.

 Her bir nota geçişinde ferahlık hissi yayılarak devam etmektedir. Kadın parfümlerinde her yaşa hitap eden Victoria's Secret parfümü günlük kullanım ve özel günler için en çok aranan parfüm çeşitlerinden biridir.

 Parfüm Nasıl Kullanılmalıdır?

 Parfüm kullanımının yanlış yapılması istenmeyen kokuların çoğalmasına neden olmaktadır. Bu sebeple doğru kullanımın öğrenilmesi Vücudun öne çıkan yerlerine sıkılan parfümün yayılma oranı da artmaktadır. Bunun yanında kullanıcılar için nabzın olduğu yerlere sıkılması da önerilmektedir.

 Boynun arkasından başlayarak bileklere ve dizlerin arka bölümlerine sıkılan parfüm dışarıda da uzun süre yayılmaya devam etmektedir. Koku taneciklerinin ten üzerinde yayılmasını sağlama adına parfüm bileklere sıkılarak ovuşturulmaktadır. Bu sayede ürünün kokusu net bir şekilde anlaşılır

 Afrodizyak Etkili Parfümler

 Afrodizyak etkili parfümler kadın ve erkek ürün kategorileri arasında sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Üstelik baştan çıkarıcı özelliği gün boyu etkisini de arttırmaktadır. Parfüm seçimlerinde hoş kokmanın yanı sıra karşı cinste yüksek hislerin uyandırması da aranan kriterler arasındadır.

 Çarpıcı bir etki yaratan parfümler orjinal kokulardan oluşmaktadır. Guerlain Shalimar bergamot etkili en güçlü parfümlerden biridir. Afrodizyak etkisi tende kalıcılık süresine bağlı artmaktadır. Tom Ford erkek parfümleri arasında en çarpıcı ve afrodizyak etkisi güçlü olan kokulardan biridir.

 Sandal ağacı notaları ile tasarlanan Tom Ford zamanın gelmiş geçmiş en kaliteli kokusu olarak seçilmiştir. Spesifik kokulardan biri olan Tom Ford Santal Blush içerisinde zengin odunsu kokular ve çiçeksi notalar barındırmaktadır.

 Sandal ağacının baskın kokusu ve kremsi yapısı kişilerde afrodizyak etkisi yaratmaktadır. Tarçın ve kimyon kokuları da alt notalarında yer almaktadır. Hermes Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver çekici erkek parfümlerinden biridir. Bu kokuda baskın olan odunsu notalardır. Böylelikle kalıcılığı artarken afrodizyak etkisi de çoğalmaktadır.

 Çok Satılan Kadın Parfümleri

 Çok satılan kadın parfümleri genellikle imza değeri taşımaktadır. Valentino Voce Viva kadın parfüm kategorisinin en sevilen kokularındandır. Bu parfüm oryantal notaları ile gün boyu tazelik hissi oluşturmaktadır. Giorgio Armani My Way hem kalıcı hem de tazeliği yüksek olan parfümlerden biridir.

 Yenilenen tarzı ile özellikle kadın parfüm grubunun yıldızlı ürünleri arasındadır. Kendisini özel hissetmek isteyen kadınlar için geliştirilen Giorgio Armani Si Passione İntense kokusu duyulduğu an özel hissettirmektedir.

 Son zamanların en popüler parfümlerinden biri olan Yves Saint Laurent Libre günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanan romantik kokulardandır. Lancome Idole kadın parfüm kategorilerinde pudramsı olan ürünlerden biridir. Temiz kokmak isteyen kişilerin ideal tercihidir.

 Emporio Armani In Love With You romantik ve afrodizyak etkili kadın parfüm ürünlerinden biri. Farklı kokular ile karıştırılarak kullanılan bu koku günün her saati tercih edilmektedir. Tüm kokular orjinal ve barkodlu olarak üretilmektedir. Kalıcılık oranları da bu şekilde yükselmektedir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image