Outlet Parfüm Orijinal Mi

Outlet Parfüm Orijinal Mi
Kozmetik dünyası oldukça büyük bir dünya ve parfümün sektördeki büyüme hızı her geçen gün artmaktadır. Güzel kokular sürmek her zaman insanları mutlu eden ve ihtiyaç duydukları gereksinimler arasında yer almaktadır. Kokuların hayatımızda ki yeri önemlidir. Kişiler kullandıkları parfümlerle akılda daha kalıcı bir iz bıraktıklarına inanırlar. Yapılan araştırmalar hafızamızda yer alan insanların, kokuları ile birlikte daha iyi hatırlandıkları yönündedir. Bir insana dair en son unutulan şey kokusudur.

Parfüm Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Parfümler özellikle kadınların en çok önem verdikleri kozmetikler içindedir. Parfüm alırken birçok özelliğe dikkat etmek gerekiyor, teninize uygunluğu, zevkinize hitap etmesi evet önemli ama en başta sağlık açısından herhangi bir zarar teşkil etmemesi en önemli detay diyebiliriz.

Parfüm alırken mutlaka bilinen kozmetik firmalarından ve markalardan almayı tercih etmelisiniz.Satış noktalarında ki tester parfümü denedikten sonra teninize ve zevkinize uygun parfümü satın alabilirsiniz.Mutlaka parfümü denerken bileğinize sıkarak deneyin herhangi bir alerjiniz olup olmadığını da test etmiş olursunuz.

 

Outlet Parfüm ve Orijinal Parfüm Arasında Fark Var Mı?

Parfüm alırken orjinal olup olmadığı en önemli dikkat edilmesi gereken noktadır. Orijinal kelimesinden anlaşılacağı gibi gerçek parfümdür. Orjinal parfüm birebir orjinal patentli markaların kendi ürünleridir. Orijinal parfümler fiyat olarak daha farklı ve daha yüksektir.Outlet parfümler de orijinal parfümdür, ancak parfüm üretim sırasında şişelenir ya da kutulanırken herhangi bir hata oluşursa işte o zaman outlet dediğimiz kategoride yer alırlar.Fiyatları daha uygun olur.

Hata sonucu durumdan dolayı outlet parfüm adını alan parfümlerin, orjinal parfümlere göre ucuz fiyata satılması parfüm tüketicileri için oldukça cazip bir durumdur. Outlet parfümler, ambalajı yani kutusu ezilmiş, şişesinde, kapağında üretim esnasında kullanıma engel teşkil etmeyecek kadar kusurları olabilen ürünlerdir demiştik. Orijinal parfümler sağlık açısından testleri yapılan güzel kokulardır. Kalıcılığı uzun süre dayanan ve belli bir süre sonunda kötü kokuya dönüşmeyen özel üretimlerdir. Outlet parfümler de aynı orijinalleri gibi kokusuyla ve sağladıkları fresh nefesle insanlara rahatsızlık vermezler.

Outlet parfümleri kendinize aldığınız gibi güzel bir paket yaparak gönül rahatlığıyla sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.Outlet parfümleri alırken dikkatli olunması gereken nokta tanıdığınız bildiğiniz satıcılardan almakta fayda olduğudur. Güvenilir satış noktalarından alacağınız, outlet parfümlerde tereddüt edilecek akıllarda herhangi bir soru işareti oluşmasını gerektirecek bir durum yoktur.

Çünkü outlet parfümler ile orijinal parfümlerin içerikleri aynıdır. Arlarındaki tek fark, onu indirimli hale sokan ve cazip kılan sadece şişesindeki ya da kapağındaki ufak tefek bazen gözle bile görülemeyecek olan hasarlarıdır. Bunlar daha çok sürüm için çıkarılan ve sürümüyle daha çok satışı yapılan ürünlerdir. 

Outlet parfüm adı altında taklit olarak da satılanlar elbet vardır. Doğru ürünü bulursanız gerçekten outletse  %100 orjinaldir ve kalite, marka ve kalıcılık açısından hiçbir farkı olmayan bu ürünleri indirimleri takip ederek daha uygun fiyata satın almak bütçeniz açısından sizin avantajınıza olacaktır.

 

Tester İle Outlet Parfüm Arasındaki Fark Nedir? 

Tester parfüm ile outlet parfüm orijinal parfümlerdir. Ancak tester parfüm alıcının parfümü test etmesi için yani denemesi için şişelenmiş parfümdür. Üzerinde tester ve satılamaz uyarı yazısı bulunur. Tester parfüm, orijinal parfüm şişesinde değildir. Outlet parfüm ise şişelenir ya da kutulanırken hata oluşmuştur,  orjinal şişesinde fakat biraz hasarlı parfümdür. Bu hatalı durundan dolayı ucuz bir fiyata satılır ve üzerinde hiçbir uyarı yazısı yoktur. 

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image