X

Parfüm İle Farklı Bir Yolculuğa Çıkın

Parfüm İle Farklı Bir Yolculuğa Çıkın
Yolda yürürken burnunuza tarifi zor bir koku gelmişliği vardır. Bu kokunun peşinden gitmek ve sıkan kişiyi görmek istersiniz çünkü sizde uyandırdığı duygular benzersizdir. Çok büyük bir etkiye sahip olan kokunun geçmişi yüzyıllara dayanır. Geçmişten bugüne gelen koku savaşları kişinin tenine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Her koku her tende aynı durmaz. Bu nedenle bir arkadaşınızın üzerinde çok beğendiğiniz bir parfümü sıktığınızda aynı etkiyi alamayabilirsiniz.

Kokunun Gücüne İnanın

 

 Orijinal parfümlerle sıktığınız kokunun daha uzun süre üzerinizde kalmasını sağlayabilirsiniz. Tester parfüm seçenekleri hem orijinal hem de fiyat açısından oldukça avantajlıdır. Tester parfümler, koku şirketlerinin ürünlerini satmak için mağazalara gönderdiği parfümlerdir. Amaç satış olduğu için kalıcılıkları orijinal parfümlerle eş değerdir. Bazı durumlarda tester parfümlerin daha fazla kalıcılık gösterdiği bile olmuştur. Bu nedenle bir parfüm satın alacağınız zaman tercihinizi kolaylıkla testerden yana kullanabilirsiniz.

 

 Outlet Parfüm de Avantajlı

 

 Orijinal bir parfüm alırken bir yandan mükemmel bir kokuya sahip olmak diğer yandan da bütçenizi sarsmamak istiyorsanız outlet parfümleri tercih edebilirsiniz. Outlet parfüm seçenekleri de tercih edebileceğiniz bir diğer parfüm seçeneğidir. Outlet parfümlerin dış ambalajı açılmış veya etiketi yanlış basılmış olabilir.

 

 Kısacası bu parfümlerin içeriğinde orijinallerinden farklı bir şey yoktur. Yalnızca süslü ambalajları biraz bozulmuş olabilir. Vitrine değil de içindeki kokuya para vermek isteyenler orjinal parfüm olan ancak fiyat bakımından daha avantajlı olan outlet parfümleri tercih edebilirler. Böylece aynı ürüne daha uygun fiyata sahip olabilirler.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image