Parfüm Kokusu Vücuttan Nasıl Arındırılır ?

Parfüm Kokusu Vücuttan Nasıl Arındırılır ?
Parfüm herkesin sevdiği ve insanları cezbeden bir kokudur. Bir kişi hakkındaki ilk izlenimlerinizi büyük ölçüde etkileyen parfümün her bir tende farklı koktuğu unutulmamalıdır. İnsanlar beğendikleri esansları vücutlarına sürerek daha çekici hale gelmekte ve kendilerini daha iyi hissetmektedirler. Ancak bazı durumlarda yanlış tercihler de yapılabilir. Bu gibi durumlarda parfümün tenden çıkmasını beklemek için zaman olmayabilir. Parfüm kokusunun tenden kolayca çıkması için yapılması gereken birkaç şey vardır.

Alkol veya Sirke Deneyin

 

 Alkol ya da sirkeyi bir pamuğa dökerek parfüm sıktığınız yeri ovabilirsiniz. Parfüm kokusunun çıkmasındaki en etkili yöntem budur. Bulunduğunuz ortamda tester parfüm için de olsa eğer alkol veya sirke yoksa kabartma tozunu deneyebilirsiniz. Kabartma tozu ve ılık su ile bir macun oluşturun. Cildinize sürün, birkaç dakika bekletin ve durulayın. El sabunları da kokuyu gidermek için bir başka yöntemdir. Son olarak istemediğiniz parfüm kokusunu cildinizden uzaklaştırmak için bebek mendilleri ve diğer ıslak mendilleri kullanabilirsiniz.

 

 Şişeyi Koklayarak Karar Vermeyin

 

 Açık bir şişeyi kokladığınızda, burnunuz uçucu üst notaları solur. Cildinize canlanmak için bir kokunun uygulanması gerekir. Size özgü bir koku yaratmak için vücudunuzun sıcaklığına tepki verirken çiçeklenir. Tercihiniz orijinal bir outlet parfüm olsa da şişe üzerinden koklayarak o kokunun sizin için uygun olup olmadığına karar vermezsiniz.

 

 Kokular Kaybolmaz Burun Yorulur

 

 Duyuların birçoğu sürekli koku duyumundan sonra yorulur. Koku duyusu klasik olarak dakikalar içerisinde kesilir. Çünkü kendi parfümünüzden uzaklaşamazsınız, buna alışırsınız. Orjinal parfüm sıksanız da bir süre sonra kokunu kaybolduğunu düşünebilirsiniz. Ancak diğer insanlar onu hala koklayabilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image