X

Parfüm Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?

Parfüm Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?
Kadın veya erkek olsun herkesin parfüm kullanırken dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle parfümün temiz cilde sıkılması gerekir. Eğer kirli ve terli bir cildiniz varsa parfümünüz istediğiniz etkiyi vermeyecektir. Hatta kötü kokularla birleştiğinde ortaya kötü kokuyu maskeleyen değil, kokuyu daha fazla ortaya çıkaran bir esansla karşılaşabilirsiniz.

Doğru Parfüm Kullanımı

 

 Bir parfümü en doğru şekilde kullanmak için duştan yeni çıktığınızda kullanmanız gerekir. Tester parfüm seçenekleri sayesinde orijinal parfümleri daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Kampanyaları ve diğer indirim günlerini takip ederek bir orijinal parfüm sahibi olmalısınız.

 

 Taklit parfümlerin kokusu her ne kadar orijinal parfüme yakın olursa olsun aynı etkiyi vermeyecektir. Parfüm içerisindeki %1 oynama bile parfümün üzerinizde farklı durmasına sebep olacaktır. Çünkü parfümün etkisi teninizle bütünleştiğinde tam bir etki verir.

 

 Orijinal Parfümleri Uygun Fiyata Alın

 

 Parfüm seçiminde tercih edebileceğiniz outlet parfüm seçeneğiyle de hem orijinal hem de uygun fiyata parfüm alabilirsiniz. Hem tester hem de outlet parfümler orijinaldir. Aradaki tek fark ambalajda veya etikette meydana gelen küçük deformelerdir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile tester veya orjinal parfüm alabilirsiniz.

 

 Bu parfümleri kullanırken gün boyunca insanların sosyal alandan kokuyu duyabilecekleri uzaklıktan sıkmalısınız. Bilekleriniz, dirseklerinizin iç bölümü, göğüs bölgeniz kokuyu en iyi tutan yerlerdir. Dilerseniz ensenize de orjinal parfüm sıkarak arkanızda bulunan kişilerin de net bir şekilde parfümünüzün kokusunu almasını sağlayabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image