Parfüm Kullanmanın Avantajları

Parfüm Kullanmanın Avantajları
Parfümler vücuttan kötü kokuyu uzaklaştırır ve bu, birçok parfüm kullanıcısının parfüm kullanmasının geleneksel ve yaygın olarak bilinen nedenidir. Bir parfüm kullanıldığında, kullanılan parfümün hoş kokusu vücudun kokusunu güçlendirir ve ardından kokuyu tutuklar, kelepçeler ve kokuyu kimsenin orada olmadığını bildiği bir hücreye koyar. Parfümlerin hoş kokusu tamamen dağılıncaya kadar, kötü koku kurtarılmaz. Parfüm bu nedenle kötü koku kovalayan bir sihir olarak görülür.

Parfüm Cazibe Katar

 

 Doğru zihin çerçevesindeki bir kişi normalde yatağa giderken, banyoya girerken veya bazı ev faaliyetlerinde bulunurken parfümünü kullanmaz. Çoğu durumda, dışarı çıkmak için giyindiklerinde insanlar tester parfüm sıkarlar. Cazibe sadece birinin nasıl göründüğü ile ilgili değil, aynı zamanda manyetizma ile de ilgilidir.

 

 Bazen, açıklaması çok zor bir şekilde bir insanın sadece kokusuna vurulursunuz. Cazibe bazen sadece görünüşten daha fazlasıdır. Bazı insanlar sıktığınız tatlı kokulu parfümü algılayarak aniden sizi çekebilir. Nasıl göründüğünüze, ne giydiğinize, ebeveynlerinizin kim olduğu, nerede oturduğunuza, ne yaptığınıza bağlı olarak insanlar sizi etkileyebilir.

 

 Öz Güveniniz Artar

 

 Güzel bir outlet parfüm koklayanların dikkatini çekebilecek hoş bir kokunun sizden çıktığını bilmek kesinlikle kendinize güvenecektir. Bu, vücudunuzdan hoş olmayan bir koku algılanabileceğinin bilincinde olmadan günü atladığınız anlamına gelir. Orjinal parfüm kullanıldığınızda ruh haliniz iyilelşir, parfümünüzün insanlara cazip geldiğini bildiğiniz zaman kendinize güvenirsiniz. Bu sayede insan ilişkilerinde daha başarılı bir birey olarak çevrenizle daha uyumlu hale gelirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image