Parfüm Markası Nasıl Seçilir? Nelere Dikkat Edilir?

Parfüm Markası Nasıl Seçilir? Nelere Dikkat Edilir?
Bilindiği üzere parfümler kokulu esans yağlar, aromatik karışım ve bazı kimyasal maddelerden elde edilir. Doğada bulunan bazı çiçeklerin ve sentetik şeklinde üretilen esanslarla oluşturulmuş güzel kokulara parfüm deriz. Parfümler, yani insanların kokusu hafızada önemli bir yer kaplar. Bu kokuyu tekrar aldığımızda en olmadık zamanda geçmişten bazı görüntüler ve anılar göz önüne gelebilir. Bu yüzden her insan kendine en çok yakışan güzel kokuyu, Parfümü bulmak ister.

Parfüm seçerken nelere dikkat edilmeli?

 

 Parfüm alırken ya da seçerken başka birindeki kokusunu ya da ondan duyduğunuz fiyata göre tercih etmemelisiniz. Çünkü genelde ucuz olan parfümlerin kalıcılık süreleri azdır ve başkasında hoş duran koku sizin vücudunuzda hoş durmayabilir. Bu yüzden lütfen orjinal parfüm almaya özen gösterin.

 Parfüm seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli detay ise tester parfüm ile parfümü denemektir. Banyo sonrasında kullanacağınız kremlerin ardından parfüm sıkarsanız parfümünüzün kalıcılık süresi daha çok artacaktır.

 

 Neden Orjinal Parfüm Kullanmalıyız?

 

 Sahte parfüm kullandığımızda parfümün içinde bulunan kimyasal maddeler artış göstermektedir. Bu tarz sahte parfümler derimizde dermatite yol açmaktadır. Yani sahte parfümlere bağlı olarak ciltte kızarıklık, yanma, şişlik ve birinci derece yanık meydana gelebilir. Tabi ki sahte parfümü kullanmaya başladığınız anda bu belirtiler kendini göstermez. Vücudunuzda oluşabilecek olan kalıcı lekeler de hemen ortaya çıkmadığı için anlaşılmıyor. Bu sebeplerden ötürü orjinal, outlet parfüm kullanmanız sağlığınız için oldukça büyük önem taşımaktadır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image