X

Parfüm Seçimi Yaparken Neye Dikkat Edilmeli

Parfüm Seçimi Yaparken Neye Dikkat Edilmeli
Yüzlerce insanla aynı parfümü kullansanız bile sizin kokunuzu onlardan ayıran en önemli unsur ten kokunuzdur.Parfümlerin her insanda farklı bir koku yaymasının temel sebebi her insanın farklı ten kokusu olmasıdır. Aynı parfüm her insanda farklı kokarken aynı sebeple her insana da her koku gitmez.

Parfüm Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 Parfüm seçimi sanıldığının aksine zor bir iştir. Çünkü ten rengine uymayan bir parfüm seçimi hoş kokudan öte yorucu bir hal alır. Doğru parfümü seçmeniz için tester parfüm kullanmalı ve teninize uygun olan parfümü seçmelisiniz.

 

 Ancak cildinize uygun parfümü seçerken sağlığınızdan olmamak için orjinal parfüm tercih etmelisiniz. Fakat orijinal parfümler oldukça pahalı dolduğu için almak ve kullanmak da mali açıdan zorlayabilir insanları. Bu sebeple orijinali ucuza almak için outlet parfüm mağazaları tercih edilmelidir.

 

 ​​​​​​Kokunuz Sizi Yansıtır

 Kimi insanda çiçek kokusu güzel dururken başka birinde ise odunsu kokular ten kokusuna yakışabilir. Parfümleri güzel yapan aslen ten yapısıdır. Ve dünyanın en güzel parfümü bile sizin ruhunuzu yansıtmıyorsa sizde güzel durmayabilir.

 

 Geçtiğiniz yerde kokunuzu bırakmak ve sizin o ortamdan geçtiğinizin anlaşılması için doğru parfüm seçmelisiniz. Ten yapımınıza uygun parfümü seçtiğiniz taktirde kokunuz akıllarda kalıcı olacaktır. Ancak denemeden aldığınız parfümlerin cilt yapınıza ağır gelme ihtimali sebebiyle belki de parfüm teninizde ağırlaşacaktır.

 

 Kokunuzu kendiniz belirleyin. Ve akıllarda kokunuzla yer edinin.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image