Parfüm Ve Koku Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Parfüm Ve Koku Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Günümüzde birçok etmen ile nitelendirilen dış görünüşün ilk buluşmalarda ne kadar etkili olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Dışarıdan yapılan ilk gözlem ile ilişkilerde güvenin ve sağlamlığın temelleri atılmaktadır.

 

 

Bu nedenle dış görünüş insan ilişkilerinde oldukça fazla önem arz etmektedir. Bunun yanında dış görünüş kadar önemli olan bir diğer husus ise tabiki de her birimizin bildiği üzere kokudur. Her ne kadar insanlar pek önemsemese de güzel kokmak sosyalleşmede ve toplumlaşmada önemli yapı taşlarındandır. Bu nedenle koku ve parfüm seçimlerinde göz ardı etmememiz gereken birkaç temel unsur bulunmaktadır.

 

 Parfüm Seçerken Nelere Dikkat Etmeli

 

 Kullanacağınız parfüm her ne marka olursa olsun temel tek bir kural değişmez gerçektir, orijinal olması. Tenimiz ile temas eden parfüm ve diğer benzeri ürünlerin yüksek kalitede orjinal parfüm ve kokular olması gerekmektedir. Yan sanayi ürünler birçok kimyasal ve kanserojen madde taşımakta olup bu maddeler dönülmez hasarlara sebep olabilmektedir.

 

 İkinci olarak seçmiş olduğumuz koku veya parfümün tenimiz ve zevklerimizle örtüşmesi gerekir. Ürün alınmadan önce test edilmelidir. Tester parfüm ve kokular satış öncesi denenerek hem alerjik hastalıkların önüne geçilip hem de kokunun ten uyumu test edilmelidir.

 

 Son ve üçüncü olarak da fiyatının uygun ve bütçe sarsmayacak cinsten olması gerekir bu nedenle, daha çok outlet parfüm platformları tercih edilmelidir. Tüm bu adımlardan sonra gönül rahatlığı ile seçiminizi yapabilir ve güzel kokmanın keyfini sürebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image